Οι αθλήτριες του Καλλίρροον με τον προπονητή τους
Οι αθλήτριες του Καλλίρροον με τον προπονητή τους

Με δύο μετάλλια επέστρεψε ο Α.Σ. Καλλίρροον από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κουνγκ Φου Α’ Κατηγορίας που έγινε στην Αθήνα.

Η Αντωνία Καλοψικάκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην Α΄ κατηγορία Ταολού νεανίδων ενώ η Αννέτα Φραγκιά πήρε επίσης ασημένιο μετάλλιο στην Α΄ κατηγορία Μακριά Όπλα γυναικών.

Να σημειωθεί ότι ο Α.Σ. Καλλίρροον, συμμετέχοντας με τρεις αθλητές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα χαμηλότερων κατηγοριών, είχε κατακτήσει τρία μετάλλια ενώ στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχε με 36 αθλητές, κατέκτησε 19 χρυσά, 14 ασημένια και 7 χάλκινα.

Το ΔΣ του Συλλόγου συγχαίρει με ανακοίνωσή του όλους τους αθλητές του καθώς και τον προπονητή Μάνο Ταμιωλάκη για την προσπάθειά τους η οποία έχει φέρει αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα και ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητών του για τη στήριξή τους.