Μετράμε αντίστροφα!

Εκδήλωση για τα 80 χρόνια.

Δείτε το σχετικό video

Βασιλάκη και Σπαθαράκης που βγήκαν οι κορυφαίοι στα Χανιά
Βασιλάκη και Σπαθαράκης που βγήκαν οι κορυφαίοι στα Χανιά

Στην Αλεξανδρούπολη και στα Χανιά έπεσε η αυλαία σε δυο πολύ σημαντικά μίτινγκ μόλις λίγες μέρες πριν το Acropolis Swim Open 2023 και το Εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης Ανοικτής κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών (OPEN) 2023.

Στη διοργάνωση «Φάρος, Έλενα Σαϊρη» του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης, ο Οδυσσέας Μελαδίνης (ΠΑΟΚ) με 49.24 νίκησε τον Κρίστιαν Γκολομέεβ (ΠΑΟ) 49.25 στα 100μ ελεύθερο.

Ο Μελαδίνης με αυτή την επίδοση αναδείχθηκε καλύτερος κολυμβητής των αγώνων και καλύτερη κολυμβή- τρια η Νόρα Δράκου (ΠΑΟ).

Στα «20α Βενιζέλεια» στα Χανιά, καλύτερος κολυμβητής ήταν ο Νίκος Σπαθαράκης (ΑΟΠΦ αλλά προπονείται στον Τρίτωνα)  και κολυμβήτρια η Άρτεμις Βασιλάκη (Τρίτων Ηρακλείου).

Στο μεταξύ το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται το τριήμερο 5-7 Μαΐου το “ACROPOLIS SWIΜ OPEN 2023”, με τη συμμετοχή σχεδόν όλων των Ελλήνων πρωταθλητών/ τριών αλλά και με σημαντικές παρουσίες από το εξωτερικό.

  Ο Κακουλάκης με την Ψαρουδάκη
Ο Κακουλάκης με την Ψαρουδάκη

Ο Ωρίωνας θα πάρει μέρος με τον Βασίλη Κακουλάκη (200 μ., 400, 800 μ., 1500 μ. ελευθ.) και την Ειρήνη Ψαρουδάκη (200, 4000, 800 μ. ελευθ. και 400 μ. ΜΑ).