Οι δόκιμοι διαιτητές που πήραν τα πτυχία τους από τον κ. Ν. Πιτσίλκα
Οι δόκιμοι διαιτητές που πήραν τα πτυχία τους από τον κ. Ν. Πιτσίλκα

Σε υψηλό επίπεδο βρίσκεται ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Κρήτης με δυναμικά μέλη και σύντομα θα αποκτήσει νέο διεθνή διαιτητή.

Αυτό τονίσθηκε από τον ειδικό σύμβουλο της ΕΟΚ σε θέματα διαιτησίας Νίκο Πιτσίλκα και τον πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΟΚ Στέλιο Κουκουλεκίδη στην εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδέσμου που περιλάμβανε βραβεύσεις και απονομή πτυχίων στους νέους διαιτητές που αποφοίτησαν από την πρόσφατη σχολή.

Ο κ. Αυγενάκης βραβεύθηκε από τον κ. Ψριστινάκη
Η ομάδα του Λυκείου Γαζίου που νίκησε το 8ο ΓΕΛ
Ο κ. Πιτσούλης βραβεύθηκε από τον κ. Μαρκάκη
Ο κ. Πιτσούλης βραβεύθηκε

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης Ε., ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Πιτσούλης Γ., ο ταμίας της Ε.Ο.Κ. κ. Ζεϊμπέκης Ν., ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. κ. Μαρκάκης Χ., ο ειδικός σύμβουλος της Ε.Ο.Κ. σε θέματα διαιτησίας κ. Πιτσίλκας Ν., ο Πρόεδρος και τα μέλη της Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ. κ.κ. Κουκουλεκίδης Σ., Μαγκανάς Α., Μπήτης Δ. και Σχινάς Χ., το μέλος της Κ.Ε.Δ./Ε.ΚΑ.Σ.Κ. κ. Ναλετάκης Ι., ο Πρόεδρος του Ε.Α.Κ. Ηρακλείου κ. Ζερβός Ε. καθώς επίσης και αρκετά μέλη των Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.

Εκτός του συνόλου των διαιτητών – μελών των ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., το παρών έδωσαν στην εκδήλωση και οι 12 ακόμα διαιτητές που συμμετείχαν στο Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών που διεξήχθη στο Ηράκλειο, κ.κ. Θεονάς Γ., Κάρδαρης Α., Κατραχούρα Γ., Κορομηλάς Η., Μαλαμά Ι., Παπαπέτρου Π., Πιτσίλκας Β., Πουρσανίδης Γ., Συμεωνίδης Σ., Τζιοπάνος Ν., Τσαρούχα Β. και Χριστινάκη Ε., δίνοντας την ευκαιρία σε όλα τα μέλη του συνδέσμου να γνωριστούν και να διασκεδάσουν μαζί τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν τιμητικές πλακέτες για την συνεισφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και στον Διεθνή Κριτή και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής κ. Προβιά.

Από τη βράβευση του κ. Μαγκανά

Επίσης τιμητική πλακέτα δόθηκε στον πρώην Πρόεδρο και μέλος του Συνδέσμου κ. Μαγκανά για την επιλογή του στην Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ., στον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Πιτσούλη ως ένδειξη της πολύτιμης βοήθειας και υποστήριξης προς το Σύνδεσμο, μιας και με την βοήθεια του ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ θα προμηθευτεί αθλητικά ρούχα για όλα του τα μέλη, στην κ. Βούρδουλα  (Ferias Travel) και στον κ. Τσίτουρα  (Tsitouras Men’s Fashion), ως ένδειξη αναγνώρισης της βοήθειας και της συνεργασίας τους με το Σύνδεσμο.

Δόθηκαν αναμνηστικά κρητικά μαχαίρια με χαραγμένες κρητικές μαντινάδες επάνω, σε όλους τους εκτός Κρήτης προσκεκλημένους μας ως ένδειξη εκτίμησης και φιλίας καθώς επίσης και αναμνηστικές πλακέτες και αναμνηστικά δώρα στους 12 Διαιτητές που συμμετείχαν στο Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών.

Τέλος απονεμήθηκαν στους «δόκιμους» διαιτητές τα πτυχία της σχολής διαιτησίας που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης το έτος 2022, στους οποίους την απονομή έκανε ο ειδικός σύμβουλος της Ε.Ο.Κ. σε θέματα διαιτησίας κ. Πιτσίλκας Ν.”, αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΔΚΑΚ.

Η διοίκηση κόβει την πίτα της
από τον κ. Ψριστινάκη

Η Διοίκηση του ΣΥΔΚΑΚ επίσης συγχαίρει θερμα την ΕΟΚ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην ΕΚΑΣΚ αναθέτοντάς της διοργανώσεις. Επίσης συγχαίρει την ΕΚΑΣΚ για τη διοργάνωση του Final 8 Κυπέλλου, τους 12 διαιτητές που σφυρίζουν, τους Κρήτες κομισάριους των αγώνων, τους κριτές και τους εθελοντές.