Κλείνει στην Κρουζ Αζούλ ο Γιακουμάκης – Στα 25 εκατ. ευρώ η μεταγραφή!

Ο διεθνής Ηρακλειώτης φορ αποτελεί διακαή πόθο για τον σύλλογο του Μεξικού που δε φείδεται χρημάτων κάνοντας το παν για να τον εντάξει στο δυναμικό της!

Οπως αποκαλύπτει το sdna.gr, η Κρουζ Αζούλ του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, το οποίο εάν εξαντλήσει ο διεθνής επιθετικός, θα εισπράξει περίπου 15 εκατ. ευρώ. Αν μην τι άλλο ένα από τη υψηλότερα συμβόλαιο που έχει προσφερθεί ποτέ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή δείγμα της αξίας, της ποιότητας και της αναγνώρισης του Ηρακλειώτη επιθετικού στην αμερικανική ήπειρο και όχι μόνο!

Η Αμερικάνικη Ατλάντα αξιώνει το ποσό των 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Γιακουμάκη με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Το συνολικό ποσό μαζί με τα μπόνους φτάνει στα 25 εκατ. ευρώ με τις αποδοχές έμπειρου άσου να αυξάνονται κλιμακωτά για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Σημειώνεται ότι ο «Giakoumagic» στην περυσινή σεζόν με την Ατλάντα σκόραρε 19 γκολ σε 30 ματς στο MLS, ενώ φέτος έχει βρει δίχτυα πέντε φορές σε 9 παιχνίδια.

Παράλληλα, ο Γιακουμάκης με τα διαδοχικά γκολ σε Φένλο, Σέλτικ και Ατλάντα κατάφερε να φτάσει τα 106 τέρματα στην καριέρα του.

Πηγή: sdna.gr