«Καυτός» Δεκαπενταύγουστος για τον Εργοτέλη

Μπορεί να μπαίνουμε σε εβδομάδα Δεκαπενταύγουστου, όπου στην Ελλάδα σχεδόν τα πάντα κινούνται σε χαλαρούς ρυθμούς, αλλά στον Εργοτέλη οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι καθοριστικές για το μέλλον του. Ουσιαστικά από σήμερα θα τεθούν στην τελική ευθεία όλα τα σημαντικά θέματα του συλλόγου, από τον προπονητή και τα μεταγραφικά μέχρι το γηπεδικό, που απασχολεί έντονα μετά την διαφωνία που υπήρχε με τη διοίκηση του Παγκρητίου για τη χρήση του τη νέα σεζόν.

Ο Μαγκέντ Σαμί επιστρέφει από το εξωτερικό και θα δρομολογήσει τις εξελίξεις. Στο θέμα του προπονητή ο Εργοτέλης αναζητά την καλύτερη εναλλακτική λύση μετά το ναυάγιο που υπήρξε με τον Ντόστανιτς χωρίς πάντως και ο τελευταίος να είναι οριστικά παρελθόν, αφού στον Εργοτέλη δεν του έχουν κλείσει την πόρτα. Πιθανότατα σήμερα ή αύριο θα ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό και θα γίνουν και οι ανακοινώσεις για τις μεταγραφές των παικτών από την Λίρς.

Παράλληλα ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας αναμένεται να πάρει πάνω του και το θέμα του γηπέδου καθώς επιθυμία του είναι να δει τον Εργοτέλη να αγωνίζεται στο Παγκρήτιο. Αντίδραση από τους “Ντάλτονς” Θέση για το πρόβλημα που έχει προκύψει στην αρχική διαπραγμάτευση του Εργοτέλη με την εταιρεία διαχείρισης του Παγκρητίου, πήραν οι οργανωμένοι του συλλόγου “Daltons”, με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Σε αυτή αναφέρουν: «Σήμερα μαθαίνουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα για τη χρήση του Παγκρήτιου… Αυτό που συμβαίνει είναι ανεκδιήγητο, κάποιοι νομίζουν ότι είναι ευκαιρία να πληρωθούν σπασμένα από ένα παράγοντα για κάποιους άλλους, που το μόνο που έκαναν ήταν να δημιουργούν θέματα… Από ότι φαίνεται ο Εργοτέλης ενόχλησε, μάλλον δεν έχει θέση στην πόλη όπου ανήκει, μάλλον κάποιοι είναι κομπλεξικοί, μάλλον θέλουν να λένε στα παιδιά τους πόσο δημοκρατικοί ήταν!

Δεν θα μακρηγορήσουμε, δεν θα βρίσουμε και δεν θα σταματήσουμε να είμαστε Εργοτέλης… Δεν θα κάψουμε ποτέ κάδους και δεν θα σπάσουμε ποτέ περιουσίες για να περάσουμε το δικό μας, όμως θα σας θυμίζουμε πάντα το πόσο κομπλεξικοί είστε ορισμένοι και πόσο πολύ μας φοβάστε και ας είμαστε τώρα λίγοι,όπως βροντοφωνάζετε συνεχώς για να το πιστέψετε…

Τέλος ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ έλαμπε, λάμπει και θα συνεχίσει να λάμπει, θα συνέχιση να ενοχλεί την όραση σας!

Μια φορά ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ για πάντα ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ!».