Μια και μόνο ήττα, αυτή που υπέστη σήμερα στον τελικό, ήταν αρκετή για την Κ-17 του ΟΦΗ στις Γυναίκες για να χάσει τον τίτλο στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ωστόσο η πορεία της ομάδας της Δανάης Σιδηρά και της Ελένης Μανιά ήταν απόλυτα επιτυχημένη και τα κορίτσια της Κ-17 του ΟΦΗ είναι πρωταθλήτριες στις καρδιές μας.
Ο ΟΦΗ πήγε στον τελικό που έγινε στον Ταύρο με 10/10 νίκες, αλλά η πρώτη (1-0) από την Αγία Παρασκευή ήταν αρκετή να του στερήσει τον τίτλο. Το ματς κρίθηκε από ένα γκολ στο πρώτο μέρος (Καρίμπα 37΄) που προήλθε από λάθος της άμυνας του ΟΦΗ μετά από εκτέλεση πλαγίου. Παρά την προσπάθεια που έγινε στη συνέχεια, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και ο τίτλος της πρωταθλήτριας κατέληξε στην Αγία Παρασκευή.
Η Κ-17 του ΟΦΗ είχε την συμπαράσταση, φιλάθλων, γονέων και συγγενών που ταξίδεψαν από το Ηράκλειο στην πρωτεύουσα.
ΟΦΗ (Σιδηρά-Μανιά): Σαϊτάκη, Μοσχάμπαρη, Τρούλη, Σμαραγδάκη, Κουτσούρη, Τσέλα, Δασκαλάκη, Καρνομουράκη, Σπαθαράκη, Αποστολάκη, Τάταρη.
Επαιξε και η Φυσαράκη, στη θέση της Αποστολάκη.