Ηττα και για τον ΠΑΟΚ στο Conference 2-0 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Στο χειρότερο δυνατό σημείο γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ ο οποίος ηττήθηκε από τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ με 2-0, με τον Πέτκοβιτς να σκοράρει ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (37′,71′) και να τιμωρεί τα λάθη του δικεφάλου.

Η ελληνική ομάδα χρειάζεται πια νίκη με 3 γκολ διαφορά στη ρεβάνς της Τούμπας (14/3) για να περάσει στους “8” του Conference League.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Πέρκοβιτς, Μπερνάουερ, Τεοφίλ-Κατρίν, Μίσιτς, Σούτσιτς, Μπατούρινα, Σπίκιτς (72′ Τανέκο), Χότζα (46′ Βίντοβιτς), Πέτκοβιτς (89′ Κουλένοβιτς).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (69′ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς (83′ Τζίμας), Κωνσταντέλιας (69′ Μουργκ), Τάισον, Μπράντον Τόμας (60′ Ντεσπόντοφ).