Ήττα με 1-0 από τη Νόρτζελαντ για τον άστοχο Παναθηναϊκό στο δεύτερο φιλικό του
Ο Νίκας σε φάση από το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Νόρτζελαντ

Η αστοχία των παικτών του Παναθηναϊκού που ….σπατάλησαν τουλάχιστον 7-8 κλασικές ευκαιρίες χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν κι ένα πέναλτι του Έγκελι στο 59’, διαμόρφωσαν το «στόρι» του φιλικού του «τριφυλλιού» με τη Νόρτζελαντ και τη νίκη των Δανών με 1-0 στην «Kaiserwinkl Arena» του Κέσεν.

Σε ένα λίγο… ιδιότυπο φιλικό που διεξήχθη σε τρία 40λεπτα ημίχρονο οι «πράσινοι» είχαν λίγο «βαριά» εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο κι έχασαν τα… άχαστα στο τρίτο, όχι μόνο για να ισοφαρίσουν, αλλά ακόμα και για να πάρουν το διπλό.

Εντέλει η μία και μοναδική στιγμή αδράνειας της άμυνας του Παναθηναϊκού, έφερε το πέναλτι που κέρδισε ο Έγκελι στο 58’ και το μετέτρεψε σε γκολ ο Νορβηγός εξτρέμ ένα λεπτό μετά (59’), διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.