Ιταλία: Ισόβια στον ποδοσφαιριστή που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την πρώην σύντροφό του!

Με την εσχάτη των ποινών τιμωρήθηκε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, Τζιοβάνι Παντοβάνι! Να θυμίσουμε πως τον Αύγουστο του 2022, ο ίδιος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 56χρονη πρώην σύντροφό του Αλεσάντρα Ματεούτσι, που εκείνη τη στιγμή μιλούσε στο τηλέφωνο με την αδελφή της.

Πρόκειται για ένα… οργανωμένο έγκλημα, καθώς ο παίκτης της Σανκαταλτέζε είχε στήσει καρτέρι στην Αλεσάντρα Ματεούτσι έξω από το από το σπίτι της κι όταν την είδε άρχισε να την χτυπάει με μανία, κρατώντας ένα σφυρί κι ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ. Η Αλεσάντρα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο, όμως αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η αδερφή της Αλεσάντρα λίγες μέρες μετά το φονικό, περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη στιγμή της επίθεσης. «Βγήκε από το αυτοκίνητό της και άρχισε να ουρλιάζει: “Όχι Τζιοβάνι, όχι, σε ικετεύω, βοήθεια”. Κάλεσα αμέσως την αστυνομία, η οποία έφτασε σε λίγη ώρα», ανέφερε μεταξύ άλλων.