Η καρδιά της Κρήτης χτυπάει στο ΟΑΚΑ – Έκαναν Γεντί Κουλέ το πλοίο

Απέπλευσαν το πρωί του Σαββάτου από το λιμάνι του Ηρακλείου περισσότεροι από 3.000 φίλοι του ΟΦΗ προκειμένου να βρεθούν δίπλα στην κρητική ομάδα, στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα δύο ναυλωμένα πλοία μετατράπηκαν έστω και για λίγες σε «Γεντί Κουλέ» με τους Κρητικούς να κρατούς πανό και να φωνάζουν συνθήματα για υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας.

Τα δύο ναυλωμένα πλοία θα δέσουν στο Λαύριο και από εκεί οι οπαδοί θα μεταφερθούν με λεωφορεία στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στο Μαρούσι η συνάντηση των φιλάθλων πριν από τον αποψινό τελικό

Η ΠΑΕ ΟΦΗ υπενθυμίζει ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, σημείο συνάντησης των φιλάθλων της ομάδας μας, πριν τον αποψινό (17/5) τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, θα είναι το κέντρο του Αμαρουσίου, κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ «Μαρούσι».


Από το μεσημέρι, οι φίλαθλοι θα μπορούν να κινούνται προς τις πλατείες Κασταλίας, Αλ. Γαρδέλη και Ηρώων, για καφέ, φαγητό και αναμονή σε φιλόξενο κλίμα, πραγματοποιώντας παράλληλα τις αγορές τους στο Ιστορικό – Εμπορικό κέντρο της πόλης. Ο Δήμος Αμαρουσίου θα διαθέσει προσωπικό για την καθοδήγησή τους και, σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους, θα διοργανώσει μουσικές εκδηλώσεις με Κρητικούς καλλιτέχνες. Παράλληλα, η δημοτική συγκοινωνία θα εξυπηρετεί όσους θελήσουν να επισκεφθούν τα τοπικά μουσεία.

Από τις 17:00, οι φίλαθλοι – και πάντα σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Β.Α. Αττικής – θα επιβιβάζονται σταδιακά σε ειδικούς συρμούς της ΣΤΑ.ΣΥ από τον σταθμό «Μαρούσι» προς τoν σταθμό «Νερατζιώτισσα» και από εκεί πεζοί στο ΟΑΚΑ, ανάλογα με το εισιτήριό τους.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί τον Δήμο Αμαρουσίου για τη φιλοξενία και καλεί τους φιλάθλους να τηρούν τις οδηγίες για ασφαλή και ομαλή παρουσία στην περιοχή και στο Στάδιο.