Ο κ. Συριγωνάκης με τους παράγοντες της ΕΠΣΗ και της εταιρείας στην εκδήλωση
Ο κ. Συριγωνάκης με τους παράγοντες της ΕΠΣΗ και της εταιρείας στην εκδήλωση

Μια χορηγική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη και σπουδαία αξία παρουσιάστηκε χθες από την ΕΠΣΗ στο ξενοδοχείο «Αστόρια».

Τα αναψυκτικά «ΦΗΜΗ» και ο Βασίλης Ζηδιανάκης, εξέφρασαν την έμπρακτη στήριξή τους στις Μικτές Ομάδες, στο μέλλον του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, με τη χορηγία όλου του ενδυματολογικού υλικού αγώνων, προπονήσεων και αποστολών.

Μια χορηγία που σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου είναι πενταψήφιο νούμερο σε χιλιάδες ευρώ και περιλαμβάνει υλικό επαγγελματικού επιπέδου, από την εταιρεία ένδυσης «Capelli Sport» και το κατάστημα «Team Sports Center» του Γιάννη Κοντάκη.

Το “παρών” στην παρουσίαση έδωσαν εκ μέρους των Αναψυκτικών «ΦΗΜΗ» ο διευθυντής Ανδρέας Θεοδωράκης και ο εμπορικός διευθυντής Παύλος Αναγνωστάκης, τονίζοντας ότι η εταιρεία βρίσκεται πάντα κοντά στον αθλητισμό, την ΕΠΣΗ και τις Μικτές Ομάδες, ευχόμενοι υγεία και πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

ΕΠΣΗ
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου μίλησε με θερμά λόγια για την στήριξη του Βασίλη Ζηδιανάκη και της οικογένειας του. «Ο Βασίλης Ζηδιανάκης είναι πάντα κοντά μας και βοηθάει όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και την κοινωνία. Οι Μικτές ντύνονται με κορυφαίο ρουχισμό, ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά» τόνισε ο κ. Τζώρτζογλου ενώ εξήρε το γεγονός ότι αυτή η χορηγία γίνεται σε μια δύσκολη εποχή, με την Πολιτεία να μην βοηθά πέρα από την αμέριστη συμπαράσταση που υπάρχει από την Περιφέρεια Κρήτης, τον περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Συριγωνάκη.

Ο κ. Συριγωνάκης έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση, εκφράζοντας την μεγάλη του χαρά για τη βοήθεια που προσφέρει ο κ. Ζηδιανάκης στις Μικτές ενώ επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Κρήτης και ο κ. Αρναουτάκης είναι πάντα κοντά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Στη συνέχεια ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ  Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, που μαζί με τον  Στέλιο Παπαδάκη έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την ολοκλήρωση της χορηγίας, ευχαρίστησε θερμά τον Κρητικό επιχειρηματία για την στήριξή του σε αυτές τις δύσκολες εποχές και μέσα στα τόσα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

«Οι Μικτές ΕΠΣΗ έχουν κάνει πολλά βήματα τα τελευταία χρόνια και σε αυτό έχουν βοηθήσει και βοηθούν άνθρωποι όπως ο Βασίλης Ζηδιανάκης» τόνισε ο κ. Κουτεντάκης, ενώ ευχαρίστησε ακόμα τους κ.κ. Αρναουτάκη, Συριγωνάκη αλλά και τον διαχρονικό υποστηρικτή και χορηγό της ΕΠΣΗ  Αντώνη Παπαδάκη.

Επίσης, ο κ. Κουτεντάκης αναφέρθηκε στην απώλεια του Μανόλη Φρουδάκη, στη μνήμη του οποίου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στα παιχνίδια του σαββατοκύριακου.

Τις ευχαριστίες του στον κ. Ζηδιανάκη απηύθυνε ο υπεύθυνος υποδομών της ΕΠΣΗ Βαγγέλης Παπαγγελής.

Τέλος, εκ μέρους της εταιρείας ένδυσης ο κ. Κοντάκης αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι η ΕΠΣΗ να συνεργάζεται με κρητικές εταιρείες για τις Μικτές.