Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα (9.45μμ, ALPHA) τη Δανία στο “Καραϊσκάκη” για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή την ενδεκάδα που έχει μία αλλαγή σε σχέση με το ματς της περασμένης Παρασκευής στο ίδιο γήπεδο κόντρα στη Λευκορωσία. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντέλιας πήρε τη θέση του Μπακασέτα που μένει στον πάγκο.
Αναλυτικά η ενδεκάδα της εθνικής: Τζολάκης, Βαγιαννίδης, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Ζαφείρης, Καρέτσας, Κωνσταντέλιας, Τζόλης, Παυλίδης.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Κυριακόπουλος, Μασούρας, Ιωαννίδης, Πέλκας, Ρέτσος, Ρότα, Χατζηδιάκος, Μπακασέτας, Μάνταλος, Σιώπης.
Εκτός 23άδας έμειναν οι Μουζακίτης και Δουβίκας. Αμφότεροι δε βρίσκονται δεν αποστολή για τακτικούς λόγους. Αντίθετα επέστρεψε ο Ρέτσος.