Η Ελλη Μανάι δεύτερη μεταγραφή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ
Η Ελλη Μανάι με τον προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Προύφα και τον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Δανδάλη

Τα εντυπωσιακά μεταγραφικά χτυπήματα, συνεχίζονται για την ομάδα γυναικών του ΟΦΗ στο βόλεϊ, που αποκτά αθλήτριες με εμπειρία μεγάλων κατηγοριών, ικανές να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α2.

Η ομάδα του Ηρακλείου απέκτησε την 25χρονη (1μ85) ακραία Ελλη Μανάϊ, η οποία έχει θητεία στην Α1 κατηγορία (Volley League). Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί σε τρεις ομάδες της Α1 μέχρι τώρα (ΑΟ Θέτις, Λαμία, Παναξιακός), αλλά και σε μια της Pre League (Κόρινθος πέρσι) ενώ ξεκίνησε την καριέρα της από την ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου.

Η Ελλη Μανάϊ, στις πρώτες της δηλώσεις, μετά τις υπογραφές με τον ΟΦΗ, ανέφερε:

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την καριέρα μου, σε ένα ιστορικό σύλλογο, όπως είναι ο ΟΦΗ. Ηρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ηθελα πολλά χρόνια να συνεργαστώ με τον κ. Προύφα. Είναι ένας προπονητής που κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα με κορίτσια απο την Κρήτη. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται, ακόμα και στη μεγαλύτερη κατηγορία, γιατί το αξίζει”.

O προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, ανέφερε για αυτή τη σπουδαία μεταγραφή: “H Ελλη είναι μια αθλήτρια υψηλού επιπέδου, με μεγάλες παραστάσεις. Χρειαζόμαστε τέτοιες αθλήτριες που μπορούν να κάνουν την διαφορά, στην ομάδα μας.
Είμαι σίγουρος, ότι με την δική της προσθήκη και κάποιες που θα γίνουν ακόμη, θα κάνουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, τη νέα σεζόν.
Θέλουμε κάθε χρόνο να πάμε ένα βήμα παραπάνω και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.Θα ήθελα με την ευκαιρία να εκφράσω και εγώ, αλλά και όλος ο οργανισμός του ΟΦΗ στο βόλεϊ, στην Ελλη Μανάϊ, τα συλλυπητήρια μας, γιατί έχασε πρόσφατα τον πατέρα της”.