Έτοιμοι να γράψουν ιστορία είναι ο Ντάγκλας Λουίζ και η Αλίσα Λεμάν.
Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και παίζουν στην Άστον Βίλα. Σύμφωνα με τα ιταλικά αλλά και τα ΜΜΕ στη Μεγάλη Βρετανία, ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το Μπέρμιγχαμ και να γίνουν κάτοικοι Ιταλίας.
Η Γιουβέντους όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, τους έχει κάνει διπλή πρόταση και περιμένει την απάντησή τους. Ο Βραζιλιάνος μέσος, που έπαιξε πρόσφατα κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι προς πώληση από την Άστον Βίλα και η “Μεγάλη Κυρία” τα δίνει όλα για να τον αποκτήσει.
Μαζί του όμως θέλει να φέρει στο Τορίνο και την κοπέλα του. Η Ελβετίδα Αλίσα Λεμάν που έχει χαρακτηριστεί από πολλά ΜΜΕ ως η “πιο όμορφη ποδοσφαιρίστρια” στον κόσμο, παίζει επίσης στην Άστον Βίλα από το 2021 ενώ έχει περάσει από τη Γουέστ Χαμ και την Έβερτον.
Είναι βασική επιθετικός στην Εθνική Ελβετίας, με συμμετοχή σε Μουντιάλ, αλλά είναι πιο γνωστή για τις “καυτές” φωτογραφίες της και για την δυναμική που έχει στα social media. Στο Instagram έχει 16,6 εκατ. followers και οι άνθρωποι της Γιουβέντους ποντάρουν στη μεταγραφή της και λόγω μάρκετινγκ.
Η Γιουβέντους θα παίξει στο Champions League γυναικών την επόμενη σεζόν και θέλει να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα Ιταλίας.
Εάν η Γιουβέντους ολοκληρώσει το deal θα έχει κάνει την πρώτη μεταγραφή ζευγαριού στο ποδόσφαιρο….
