Γιορτή και  βραβεύσεις από  τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ
Ο αντιδήμαρχος Τσαπάκης βραβεύει τον κ. Μανιουδάκη

Μια μοναδική μπασκετική γιορτή πραγματοποιήθηκε στα ανοιχτά γήπεδα της Εφόδου, όπου διεξήχθη το επετειακό τουρνουά 3Χ3 για τα 100 χρόνια του ΟΦΗ. Πάνω από 250 παιδιά, σχηματίζοντας 64 ομάδες που πλημμύρισαν τα γήπεδα με πάθος, ενθουσιασμό και αγάπη για το άθλημα.

Ο κ. Σαρώνης βράβευσε τον Μανώλη Σφακιανάκη

Η συμμετοχή ήταν συγκινητική, με παιδιά απ’ όλη την πόλη αλλά και από άλλες ομάδες της Κρήτης να δίνουν το «παρών» και να τιμούν με την παρουσία τους τη μεγάλη αυτή μέρα για τον σύλλογο. Το τουρνουά, πέρα από μια γιορτή για τον αθλητισμό, αποτέλεσε και έναν φόρο τιμής στην ιστορία του ΟΦΗ, με πολλές γενιές να συναντιούνται στο ίδιο παρκέ.

Ο κ. Σφακιανάκης τίμησε τον Ηρακλή Σφακιανάκη

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν και τιμητικές βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν αφήσει βαθύ αποτύπωμα στο τμήμα μπάσκετ και στη μακρόχρονη πορεία του συλλόγου.

Οι κ. Μυλωνάκης και Καγιάμης βράβευσαν τον Γιώργο Γωνιωτάκη

Η πλακέτα του Γιάννη Δανδάλη παραδόθηκε στον Γιάννη Αρώνη, Β’ Αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, από τον βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Κεφαλογιάννη.

Για τον Παναγιώτη Σπυριδάκη το βραβείο το παρέλαβε ο Γιώργος Σπαγουλάκης, Γενικός Γραμματέας Ερασιτέχνη ΟΦΗ, από τον Γιώργο Μανιουδάκη. Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Τσαπάκης τίμησε τον Γιώργο Μανιουδάκη για την πολυετή προσφορά του στην Ακαδημία.

Η σύζυγος του Γιάννη Βογιατζάκη παίρνει το βραβείο του

Ακολούθησε η βράβευση του Μανώλη Σφακιανάκη, Γενικού Αρχηγού της ομάδας μπάσκετ που βρίσκεται φρουρός στη θέση του όλα αυτά τα χρόνια, από τον Γιάννη Αρώνη, ενώ ο ίδιος τίμησε τον Ηρακλή Σφακιανάκη για την προσφορά του και την κοινωνική του δράση.

Ο υπεύθυνος μικρών ηλικιών της Ακαδημίας, Γιώργος Δοκιμάκης, βράβευσε τον Αντώνη Βεργετάκη για τη σημαντική συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια στην Ακαδημία.

Η σύζυγος του Νίκου Γαλυφιανάκη παίρνει το βραβείο

Οι διευθυντές της Ακαδημίας, Νεκτάριος Μυλωνάκης και Γιώργος Καγιάμης, τίμησαν τον Γιώργο Γωνιωτάκη για την προσφορά του στον σύλλογο, ενώ η τεχνική διευθύντρια της Ακαδημίας, Έφη Ζερβάκη, παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον Νίκο Δελατόλα για την πολυετή προσφορά του και την ιστορία που έχει αφήσει στο σύλλογο από παίκτης ως προπονητής.

Τέλος, με ιδιαίτερη συγκίνηση τιμήθηκαν δύο άνθρωποι που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στον ΟΦΗ και δεν βρίσκονται πλέον κοντά μας.

Η κ. Ζερβάκη τίμησε τον Νίκο Δελατόλα

Για τον Γιάννη Βογιατζάκη, την πλακέτα παρέλαβε η σύζυγός του Χρύσα, από την Έφη Ζερβάκη, ενώ για τον Νίκο Γαλυφιανάκη, η τιμητική διάκριση παραδόθηκε από τον Γιώργο Μανιουδάκη στη σύζυγό του, Εύα.

«Η μνήμη τους παραμένει ζωντανή μέσα από τη διαδρομή, την προσφορά και την αγάπη τους για τον σύλλογο.

Ο κ. Δοκιμάκης βράβευσε τον Αντώνη Βεργετάκη

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, με τα παιδιά, τους γονείς, τους φίλους του ΟΦΗ και όσους παρευρέθηκαν να τιμούν τα 100 χρόνια ιστορίας με τον πιο όμορφο τρόπο: μέσα στο γήπεδο, με μπασκετική ψυχή και συλλογική περηφάνια.

Ο κ. Σπαγουλάκης πήρε το βραβείο για τον κ. Σπυριδάκη

Ο ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και στήριξαν αυτή τη μεγάλη γιορτή, την  για την διοργάνωση και τον Βασίλη Σκουντή για την παρουσίασήv του.

Ο κ. Αρώνης πήρε την πλακέτα για τον κ. Δανδάλη

Η νέα εκατονταετία ξεκινά με τα γήπεδα γεμάτα ζωή όπως ακριβώς αξίζει σε έναν σύλλογο με βαθιές ρίζες, μεγάλη ιστορία και λαμπρό μέλλον», αναφέρει ανακοίνωση του ΟΦΗ.