Για τρία ακόμα χρόνια στον ΟΦΗ ο Νίκος Χριστογεώργος

Μετά τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο Νίκος Χριστογεώργος έγινε ο δεύτερος παίκτης που ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ, υπογράφοντας μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Ο νεαρός τερματοφύλακας επιβραβεύτηκε για τις καλές του εμφανίσεις και θα συνεχίσει για 3 ακόμα χρόνια να υπερασπίζεται την εστία του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Τον Ιανουάριο του 2023, λίγες μέρες μετά τα 23α γενέθλιά του, ο Νίκος Χριστογεώργος πέρασε για πρώτη φορά την πύλη του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου κι από τότε, φορώντας τη φανέλα του ΟΦΗ, πραγματοποιεί με σταθερότητα το ένα βήμα μετά το άλλο.

Από τη μία συμμετοχή εκείνης της περιόδου, ως τις εφτά της σεζόν 2023/24, μέχρι και τις 31 συνολικά συμμετοχές φέτος, αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της πορείας σε κύπελλο και πρωτάθλημα, υπερασπίζοντας την εστία της ομάδας μας.

Γι’ αυτό και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Νίκο Χριστογεώργο ως το καλοκαίρι του 2028, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του”.