Στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας η Εθνική ομάδα

Στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας έσπασε το αήττητο σερί των πέντε αγώνων για την Εθνική ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε με 2-1 από τους Αυστριακούς, σε μία πρόβα με πολλές δοκιμές ενόψει των αγώνων του Nations League με Μολδαβία και Κόσοβο.

Η Ελλάδα προηγήθηκε με τον Φορτούνη στο 63’, ενώ η Αυστρία αντέδρασε και σε ένα τετράλεπτο έκανε την ανατροπή (77’ Γκρίμπιτς, 80’ Μπάουμγκαρντνερ).

Αυστρία (Φόντα): Περβάν, Φράιντλ, Τρίμελ, Ντράγκοβιτς, Χίντεργκερ, Χολτσχάουσερ, Σκοπφ, Ίλσανκερ, Μπάουμγκαρντνερ, Ονισίβο, Γκρμπιτς

Ελλάδα (Φαν΄τ Σχιπ): Διούδης, Λαμπρόπουλος, Κυριακόπουλος, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μανταλος, Λημνιος, Φούντας, Φορτούνης. Έπαιξαν επίσης οι: Ζέκα, Λυκογιάννης, Μιχαηλίδης, Μπακασέτας, Κουλούρης, Τζόλης.