Απόλαυσαν την πρώτη 1η Fun Day του ΟΦΗ περισσότερα από 150 παιδιά
Απόλαυσαν την πρώτη 1η Fun Day του ΟΦΗ περισσότερα από 150 παιδιά

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 1η Fun Day που διοργάνωσε ο ΟΦΗ το πρωί της Κυριακής στο αθλητικό κέντρο. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά με τόσο πολλές παιδικές φωνές, χαμόγελα, από τα πάνω από 150 παιδιά που ντύθηκαν στ’ ασπρόμαυρα με τις φανέλες του ΟΦΗ  την Κυριακή στο “Βαρδινογιάννειο”. Στην εκδήλωση συμμετείχαν παιδιά από την πόλη του Ηρακλείου ενώ στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ βρέθηκε και η Ακαδημία του συλλόγου στο Ρέθυμνο.

Τα παιδιά έπαιξαν με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ, πήραν αυτόγραφα από τους Μανδά, Μπαλογιάννη, Μαρινάκη και Γιαννούλη που για λίγες ώρες ξέφυγαν από το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας συμμετέχοντας και οι ίδιοι με χαρά και τεράστια διάθεση στα παιχνίδια που διοργανώθηκαν.

  Ο Μαρινάκης σε παιχνίδια με παιδιά που βρέθηκαν στο ΒΑΚ
Ο Μαρινάκης σε παιχνίδια με παιδιά που βρέθηκαν στο ΒΑΚ

Υπολογίζει Φελίπε για Γιάννινα

Με τον Λουίς Φελίπε  να συμμετέχει για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μπήκε από χθες στην τελική ευθεία  η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κατά τα άλλα ο Τοράλ  ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και οι Γρίβας και Σηφάκης. Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Μπάκιτς, Μπιφουμά και Τοράρινσον.