GBL: Πρώτη νίκη για τον Άρη – Στην κορυφή η ΑΕΚ
Φάση από το ματς Πανιώνιος - Άρης

Γεμάτη ήταν η μέρα για την 4η αγωνιστική της GBL. Το πρόγραμμα περιλάμβανε τέσσερις αναμετρήσεις με τη δική τους σημασία.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την αήττητη πορεία της στη σεζόν. Η Ένωση ήταν καταιγιστική και επικράτησε του Ηρακλή, μέσα στη Θεσσαλονίκη με διαφορά 21 πόντων.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του. Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς έφτασε σε 3η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Περιστερίου και έμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Ο Άρης έβγαλε αντίδραση και πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στη σεζόν. Οι «κίτρινοι» πέρασαν εμφατικά από τη Γλυφάδα, επικρατώντας του Πανιωνίου, τον οποίο άφησαν στον πάτο της βαθμολογίας.

Θρίλερ στην Καρδίτσα, με τον Ντάμιεν Τζέφερσον να «μιλάει» στο τέλος και να χαρίζει μεγάλη νίκη στην Καρδίτσα με 75-73 επί του Κολοσσού Ρόδου.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 25 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ – Περιστέρι 87-73
Ηρακλής – ΑΕΚ 61-82
Πανιώνιος – Άρης 73-90
Καρδίτσα – Κολοσσός 75-73

Κυριακή 26 Οκτωβρίου

Μύκονος – Ολυμπιακός 13:00
Παναθηναϊκός – Προμηθέας 15:30

Η κατάταξη

1. ΑΕΚ 4-0
2. ΠΑΟΚ 3-1
3. Ολυμπιακός 3-0
4. Καρδίτσα 2-1
5. Παναθηναϊκός 2-1
6. Περιστέρι 2-1
7. Ηρακλής 1-3
8. Άρης 1-3
9. Κολοσσός 1-3
10. Μαρούσι 1-2
11. Προμηθέας 1-2
12. Πανιώνιος 0-4
13. Μύκονος 1-1

athletiko.gr