Γ’ Εθνική: Στόχος η σταθερότητα για τον Γιούχτα (φωτογραφίες)

Την πρώτη του προπόνηση και τον αγιασμό ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο Γιούχτας στις Αρχάνες. Στο πλαίσιο αυτό, ο νέος τεχνικός της ομάδας, Ανδρέας Σκέντζος έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ

Και αναφέρθηκε στο ότι ο Γιούχτας είναι μία νέα ομάδα ενώ μίλησε και για τους μεταγραφικούς στόχους και τις ανάγκες του Γιούχτα.

«Είμαστε μία καινούρια ομάδα φέτος, έχουν φύγει πολλά παιδιά από την περσυνή ομάδα. Θα ενισχυθούμε με καινούρια παιδιά, περιμένουμε κι άλλες μεταγραφές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα προετοιμασίας και γνωρίζουμε ότι πρέπει να χτίσουμε μία δυνατή ομάδα που θα είναι σταθερή στην απόδοσή της κάθε Κυριακή. Δεν μας λείπει τίποτα σαν ομάδα, μας στηρίζει η διοίκηση» είπε αρχικά ο Ανδρέας Σκέντζος και πρόσθεσε για τους νεαρούς παίκτες: «Είναι μία ευκαιρία για εκείνους να αγωνίζονται κάθε Κυριακή. Δεν θεωρώ ότι οι παίκτες 17-18 ετών είναι μικροί, όλα είναι στα πόδια τους».

Ο τερματοφύλακας του Γιούχτα Γιώργος Χανιωτάκης από την πλευρά του δήλωσε:

«O Γιούχτας είναι από τις καλύτερες και πιο οργανωμένες ομάδες της Κρήτης, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι η ομάδα εκεί που πρέπει.

Το επίπεδο είναι πολύ ανταγωνιστικό. Ελπίζω να είμαστε στη κατάσταση που πρέπει για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».

Στο μεταξύ παίκτης του Γιούχτα είναι ο Κωνσταντίνος Μούλας.Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή ως στόπερ έχει καταγωγή από την Φλώρινα.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία Ελπίδες Φλώρινας ενώ η πρώτη του μεταγραφή ήταν στον Αλμωπό Αριδαίας για 1,5 χρόνο αφού στην συνέχεια μετακόμισε στην Γερμανία και έπαιξε για λογαριασμό των ομάδων VfB Hilden, FSV Duisburg και VfB Homberg Dusseldorf Wests.

Στην Ελλάδα επέτρεψε στο 2023 όπου και φόρεσε την φανέλα της Ρόδου και εν’ συνεχεία αγωνίστηκε στον ΑΟ Πυλίου και την Α.Ε. Μυκόνου.

Στις πρώτες του δηλώσεις με την πράσινη φανέλα ο Μούλας ανέφερε:

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που θα αγωνιστώ με την φανέλα του Γιούχτα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στην ομάδα που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Όλοι μαζί και μέσα από σκληρή δουλειά και προσήλωση εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας την φετινή χρονιά.»