Ο Δαμιανάκης με τον αντιπρόεδρο του ΠΟΑ κ. Παπαδάκη
Ο Δαμιανάκης με τον αντιπρόεδρο του ΠΟΑ κ. Παπαδάκη

Δύο μεταγραφές και τέσσερις ανανεώσεις μέσα σε μία μέρα ανακοίνωσε ο ΠΟΑ που προχωράει τον αγωνιστικό του σχεδιασμό στη Γ’ Εθνική με βάση τις εισηγήσεις του Μηνά Πίτσου.

Οι «πράσινοι» απέκτησαν τους Μπάμπη Δαμιανάκη, Μάνο Κασσωτάκη και ανανέωσαν τους Ανδρέα Χατζηανδρέου, Νίκο Λουμπάκη, Γιώργο Χαρίτο και Σταμάτη Κοντό.

Ο Δαμιανάκης που έχει μεγάλη διαδρομή στις Εθνικές κατηγορίες με τελευταίο σταθμό τον Αλμυρό, τόνισε ότι στόχος της ομάδας του Ατσαλένιου είναι να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται: «Θέλω να βρίσκομαι σε ομάδες που πρωταγωνιστούν και ο ΠΟΑ είναι ομάδα που πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί και θα βοηθήσω κι εγώ σε αυτό με πολλή δουλειά και όρεξη. Θα δώσω ό,τι έχω σαν πιστός στρατιώτης για να πραγματοποιηθεί μια χρονιά με υγεία πάνω από όλα, πολλή δουλειά και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Ο Κασσωτάκης μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στον Γιούχτα, μετακόμισε στο Ατσαλένιο για να συνεργαστεί με έναν προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά: «Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκεσαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΟΑ. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να βοηθήσω την ομάδα. Θα δούμε που θα αγωνιστούμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχει ο ΠΟΑ τους στόχους του».

Από τον Γιούχτα στον ΠΟΑ ο Κασσωτάκης
Από τον Γιούχτα στον ΠΟΑ ο Κασσωτάκης

Ο Χαρίτος που θα συνεχίσει να ενισχύει την αμυντική γραμμή των «πρασίνων», τόνισε: «Το DNA του ΠΟΑ είναι να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και να παίζει και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους της νέας σεζόν».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του Λουμπάκη:

«Ο ΠΟΑ σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται, είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Υγεία να υπάρχει και τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Για την ανανέωση του εμβληματικού αρχηγού Ανδρέα Χατζηανδρέου, το σχόλιο της διοίκησης του ΠΟΑ ήταν:

«Πάθος, ποιότητα, ήθος εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου θα διαθέτει για ακόμα μια χρονιά ο ΠΟΑ, με τον Ανδρέα, έναν ποδοσφαιριστή από τα σπλάχνα του στο δυναμικό του».

Τέλος, για την ανανέωση του Κοντού, οι «πράσινοι» υπογραμμίζουν ότι πρόκειται «για ένα παιδί με πολλή όρεξη για δουλειά κι έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, στοιχεία που φάνηκαν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε».