Φιλικό ξανά ένα χρόνο μετά  για τον ΟΦΗ με τον Ατρόμητο

Φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα δώσει ο ΟΦΗ στις 8 Αυγούστου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Το φιλικό αυτό  ανακοινώθηκε από την ομάδα του Περιστερίου χωρίς να  έχει διευκρινιστεί ακόμα η έδρα του(αν θα γίνει στην Αθήνα ή στο Ηράκλειο) και  αναμένεται να αποτελέσει πιθανότατα την πρόβα τζενεράλε για τις δύο ομάδες ενόψει πρωταθλήματος , η πρεμιέρα του οποίου έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Αυγούστου.

Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν και πέρυσι σε φιλικό ματς πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στις 5 Αυγούστου στο Ελ Πάσο και αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2(Μπιφουμά, Νέιρακαι Γιουμπιτάνα, Ρομπάιγ τα γκολ). Ωστόσο δεν ήταν εκείνο το τελευταίο φιλικό καθώς η πρόβα τζενεράλε είχε γίνει μια εβδομάδα αργότερα με την Φιορεντίνα(1-1) στην Φλωρεντία.

Σε ότι αφορά στον ΟΦΗ η εβδομάδα που μπαίνει από σήμερα είναι πιθανό να φέρει εξελίξεις στα μεταγραφικά και όχι μόνο. Η προηγούμενη πέρασε χωρίς να προκύψει κάτι νεότερο αλλά όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις στα εσωτερικά θέματα με τους Βούρο, Μεγιάδο, Τοράλ και Τοράρινσον από τους οποίους η κρητική ομάδα περιμένει απάντηση στην πρόταση που τους έχει κάνει για την ανανέωση των συμβολαίων.