Φιλικό του ΠΟΑ με τον Αλμυρό

Την ήττα με 3-2 γνώρισε ο ΠΟΑ από τον Αλμυρό, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες στο Ατσαλένιο. Η ομάδα του Γαζίου ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις, με τον Σακλαμάκη μάλιστα (πέρσι έπαιζε στον ΠΟΑ) να σκοράρει δις (42’, 80’). Ο ΠΟΑ ισοφάρισε στο 75’ με τον Φραγκιαδάκη κι ένα λεπτό αργότερα ο Χαρμπής έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Τη νίκη στον Αλμυρό έδωσε με απευθείας φάουλ ο Τάσος Απλαδάς στο 90’. ΠΟΑ: Ματαλλιωτάκης, Χαρίτος, Τζανής, Καρβελάς, Γιαλιτάκης, Ρουμπάκης, Μπουτσάκης, Πατηνιώτης, Τριανταφύλλου, Χατζηανδρέου, Ντάμπος. Έπαιξαν και οι: Ζαργκλής, Τσαχάκης, Χαμαλάκης, Γιαλυτάκης, Παπαδομιχελάκης, Χανιωτάκης, Νταγκόντι, Τοπάλι, Ξυλούρης, Χαρμπής, Λέλεκας, Φραγκιαδάκης. ΑΛΜΥΡΟΣ: Κοιλάδης, Τ. Απλαδάς, Κλάδος, Παπαντωνάκης, Παπαγγελής, Κονιδάκης, Σταυρακάκης, Π. Στρατήγης, Α. Στρατήγης, Νταουσιάνης, Σακλαμάκης. Αγωνίστηκαν και οι: Β. Μανωλακάκης, Η. Απλαδάς, Κατσαμάνης, Μαυράκης, Μιχελινάκης, Κεφαλογιάννης.

* Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΟΑ ο τερματοφύλακας Γιώργος Γιαγκιόζης καθώς δεν δέχθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε.