Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε ο ΠΟΑ στη Νεάπολη, κερδίζοντας άνετα την τοπική ομάδα που είναι από τις πιο αδύναμες του ομίλου. Το σύνολο του Αντώνη Ανδρουλάκη επικράτησε με 2-0, χάνοντας ακόμα πολλές ευκαιρίες για παραπάνω τέρματα ενώ δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.
Το σκορ άνοιξε ο Μέμμος στο 22’ μετά από ωραία πάσα του Κερμενίδη. Δοκάρι και πάλι με τον Μέμμο πέντε λεπτά αργότερα, με εξαιρετικό σουτ έπειτα από στρώσιμο του Καϊμακαμούδη.
Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 35′ με τον Κερμενίδη και πάλι, να βγάζει την ασίστ για τον Γκελοσάνι που δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά, να νικήσει τον Γκογκόση.
Ο Γεωργόπουλος από τα Χανιά, ήταν ο «άρχοντας» του αγώνα.
ΝΕΑΠΟΛΗ: Γκογκόσης, Γκέκα, Ψαλιδάκης, Τουτουδάκης, Φαγάς, Βερούσι, Αγγελόπουλος, Χρυσαφόπουλος (90’ Παντερμαράκης), Μουζιούρας, Φερέιρα (85’ Ρογδάκης), Παράσχος.
ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Νάτος (76’ Μανιαδάκης), Αναστασιάδης, Τσιρούδης (81’ Βοργιάς), Σαμουηλίδης, Σένκα (81’ Παναγιωτάκης), Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Γκελοσάνι, Μέμμος (65’ Ξυλούρης), Πατινιώτης.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΑ
Ανδρουλάκης: «Δεν πανηγυρίζουμε»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και φυσικά από τη νίκη στη Νεάπολη, δήλωσε ο τεχνικός του ΠΟΑ, Αντώνης Ανδρουλάκης.
«Κάναμε μια ωραία και δίκαιη νίκη, παίζοντας με τον τρόπο που θέλουμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Κυριαρχήσαμε απόλυτα, παρ’ ότι το γήπεδο με φυσικό χόρτο μοιάζει ξένο για μας.
Δεν θα πανηγυρίσουμε όμως καθόλου το τρίποντο, πρέπει να σκεφθούμε το δύσκολο ματς της Τετάρτης με τη Δαμάστα». Ο Ιορδάνης Τσιρκίνης που έκανε το προπονητικό του ντεμπούτο χθες, τόνισε ότι η Νεάπολη θα βελτιωθεί στη συνέχεια: «Μπήκαμε καλά αλλά από ένα παιδικό λάθος, ο ΠΟΑ πήρε το προβάδισμα.
Στη συνέχεια βρήκε χώρους και ήταν πιο εύκολο. Τελειώσαμε με 7 μικρούς και αυτό είναι κέρδος για μας. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε».
