Ευρωλίγκα: Εύκολη λεία η Ντουμπάι για τον Παναθηναϊκό

Μετά τα διπλά σε Παρίσι και Μαδρίτη, ο Παναθηναϊκός συνέχισε το νικηφόρο σερί του στην Ευρωλίγκα αφού υπέταξε την Ντουμπάι με 103-82 στο φλεγόμενο Telekom Center Athens για τη 12η στροφή της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε ρυθμό στην άμυνα στην τρίτη περίοδο, με τον αρχηγό του, Κώστα Σλούκα, να διακρίνεται σε οργάνωση και εκτέλεση και μέσα σ` ένα τετράλεπτο φρόντισε να εκτροχιάσει την Ντουμπάι. Συγκεκριμένα, από το 59-61 που έγραψε ο φωτεινός πίνακας στο 26΄, οι «πράσινοι» απάντησαν με σερί 14-0, με τον Σλούκα να μετράει 7 πόντους σε αυτό το διάστημα και τον Γκραντ να ευστοχεί από τα 6,75 για την πρώτη διψήφια διαφορά στον αγώνα (73-61) στα 16΄΄ για τη λήξη του δεκαλέπτου.

Η συνέχεια από κει και μετά ήταν μια τυπική διαδικασία.Ωστόσο, ακόμη μία νίκη αποδείχθηκε Πύρρειος για τον Παναθηναϊκό, καθώς είδε παίκτη του να αποχωρεί τραυματίας για τα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα, ο Τσέντι Όσμαν υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο στα τέλης της πρώτης περιόδου και θα πρέπει να υποβληθεί σε εξετάσεις για να αποδειχθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Τα δεκάλεπτα: 25-24, 45-48, 75-62, 103-82

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Αταμάν): Σορτς 7 (1), Καλαϊτζάκης 2, Οσμάν 7 (1), Σλούκας 15 (1), Ρογκαβόπουλος 9 (1), Σαμοντούροβ, Γκραντ 15 (3), Ναν 22 (1), Φαρίντ 9, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ 7 (1), Μήτογλου 10 (2)

ΝΤΟΥΜΠΑΪ BC (Γκόλεματς): Αβράμοβιτς, Αμπάς 11 (1), Πρέπελιτς, Μπέρτανς 3, Έλις 15 (1), Άντερσον, Κόντιτς 1, Καμπενγκέλε 18, Ράιτ 8, Πετρούσεφ 12, Ράιαν 8 (2), Καμένιας 6