Έτοιμος να πανηγυρίσει ο ΑΟΤ

Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΑΟΤ έφτασε και είναι αύριο στις 17:00 όπου αντιμετωπίζει τον Μανδραικό στο Τυμπάκι για την 7η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ των πρωταθλητών των ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Ο ΑΟΤ στο τελευταίο του παιχνίδι θέλει μόλις ένα βαθμό για να πανηγυρίσει την άμεση(μετά από ένα χρόνο) επιστροφή του στην Γ΄ Εθνική, με την ισοπαλία να είναι το αποτέλεσμα που στέλνει σίγουρα και τον Μανδραικό στην πιο πάνω κατηγορία.

Στο Τυμπάκι επικρατεί συναγερμός και το γήπεδο αναμένεται αύριο να είναι γεμάτο από τους φίλους της ομάδας στο αποχαιρετιστήριο ματς μιας χρονιάς που ξεκίνησε με πολλά εμπόδια λόγω του μητρώου αλλά καταλήγει με τον ΑΟΤ να είναι με το 1,5 πόδι στην Γ΄ Εθνική.

Αγωνιστικά, η ομάδα του Νίκου Σουτζή είναι έτοιμη και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Ηρακλειώτης προπονητής έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και ελπίζει ότι η ομάδα του θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει για να βρεθεί ξανά στην Γ΄ Εθνική.

Για τον ΑΟΤ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Θέλει νίκη ή στην χειρότερη περίπτωση ισοπαλία για να πετύχει τον στόχο του. Παίζοντας στην έδρα του και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του ελπίζει ότι στο τέλος της ημέρας θα πανηγυρίζει την άνοδο απέναντι σε μια ομάδα που κι αυτή θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό για να είναι σίγουρη.

Στο ματς του ΑΟΤ με τον Μανδραϊκό ορίστηκε ο Αντωνίου από τα Χανιά.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Κυριακή 2/6(17:00)

ΑΟΤ-Μανδραϊκός: Αντωνίου Δ. (Χανίων), Τίκας Θ. (Χανίων), Βράγκου Ε. (Χανίων)
Ρεθυμνιακός-Καραβάς:
Ταμπουρατζής Μ. (Λασιθίου), Σιγανός Α. (Λασιθίου), Κοκοτάκης Μ. (Λασιθίου)
Νεάπολη-Νέα Ιωνία: Δρακωνάκης Ε. (Ηρακλείου), Τσαμπουράκης Γ. (Ηρακλείου), Ψαλιδάκης Αγγ. (Ηρακλείου)