Εθνική Παίδων: Αλλαγή έπαιξε ο Κοντεκάς στο δεύτερο φιλικό με την Αρμενία

Η Εθνική ομάδα Παίδων (U17) ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Αρμενίας στο προπονητικό κέντρο της οικοδέσποινας στο Γερεβάν, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι τους (είχε προηγηθεί νίκη της Ελλάδας με 3-1), ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας, που ξεκινούν στα τέλη Οκτωβρίου.

Ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκε ο Λευτέρης Κοντεκάς του ΟΦΗ ενώ βασικός ξεκίνησε ο Ηρακλειώτης Ζαχαρίας Πετούσης του Παναθηναϊκού.

Πολύ καλή εμφάνιση από τους διεθνείς που προηγήθηκαν δύο φορές, όμως ισοφαρίστηκαν ισάριθμες από στατικές φάσεις. Η Εθνική προηγήθηκε στο 20′, όταν ύστερα από εξαιρετικό συνδυασμό η μπάλα κατέληξε στον Παπασαραφιανό, ο οποίος με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Η Αρμενία ισοφάρισε στο 36′ με κοντινή κεφαλιά του Χαρουτουνιάν μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως στο 66′ ήταν και πάλι η σειρά του Παπασαραφιανού να σημειώσει ένα ακόμη σπάνιας ομορφιάς γκολ με τον ίδιο τρόπο, με σουτ εκτός περιοχής στο πλαϊνό δίχτυ του Μιραμπιάν.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 75′ ο Γκαζαριάν με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής.

ΕΛΛΑΔΑ (Βασίλης Παπαδάκης): Νικολαΐδης, Λάβδας, Κοντράσι, Πετούσης, Γούσιος, Τσαλαπατανάκης, Γκέρσος, Παπασαραφιανός, Φιλιππιάδης, Σεφερλής, Παπαγεωργίου.

Αγωνίστηκαν και οι: Ο. Λαζαρίδης, Ματέρα, Μωυσιάδης, Κοντέκας, Νεμπής, Χαλδέζος, Σούβλατζης, Χ. Λαζαρίδης, Ψυρούκης, Καλπάκης, Παπαδάκης.