Εθνική Ελπίδων: Ντέρμπι κορυφής σήμερα με τη Γερμανία

Με στόχο τη διατήρηση της πρωτιάς στον 6ο προκριματικό όμιλο του EURO 2027, η Εθνική Ελπίδων (U21) υποδέχεται απόψε (7μμ, ΕΡΤ 2) τη Γερμανία στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και θέλει να δώσει συνέχεια στην ως τώρα εξαιρετική πορεία της, με τις 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η Ελλάδα είναι πρώτη στη βαθμολογία με 18 βαθμούς, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Γερμανία με 15 βαθμούς και την τρίτη θέση καταλαμβάνει η Βόρεια Ιρλανδία με 7.

Υπενθυμίζεται ότι την πρόκριση στην τελική φάση μαζί με τις διοργανώτριες χώρες (Αλβανία και Σερβία) κατακτούν οι εννέα επικεφαλής και ο καλύτερος δεύτερος όλων των προκριματικών ομίλων. Τα υπόλοιπα τέσσερα εισιτήρια της τελικής φάσης θα καθοριστούν από αγώνες play-off, στους οποίους θα συμμετάσχουν οι 8 δεύτεροι των προκριματικών ομίλων.