Όλοι οι συμμετέχοντες στη γιορτή του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή στο Αστρίτσι
Όλοι οι συμμετέχοντες στη γιορτή του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή στο Αστρίτσι

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Αστρίτσι η 3η Γιορτή του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή, που διοργάνωσε ο ΣΑΕΠΗ, (Σύλλογος Αρωγής Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιριστών Ηρακλείου και Αθλητών ΑμΕΑ) σε συνεργασία με την Τριτωνία και τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο κ. Συριγωνάκης τιμά τον Χατζηπαναγή
Ο κ. Συριγωνάκης τιμά τον Χατζηπαναγή

Μεγάλες δόξες του ελληνικού και του κρητικού ποδοσφαίρου έπαιξαν μπάλα για ιερό σκοπό και συγκεκριμένα για τη συλλογή χρημάτων που θα βοηθήσουν συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ο Χρήστος Αρδίζογλου, ο Νόνι Λίμα, ο Χέλμουτ Κίρισιτς, ο Μηνάς Χαντζίδης,  ο Σάββας Κωφίδης, ο Θανάσης Μπέλος, ο Σήφης Κορωνάκης, ο Μύρων Σηφάκης, ο Γιώργος Βλαστός και ακόμα οι Μιχάλης Βουράκης, Σταύρος Καλαϊτζιδάκης, Σταύρος Λαμπράκης, Γιώργος Καραΐσκος, Μανώλης Ρουμπάκης, Τάσος Τριανταφύλλου, Μανώλης Σουτζής, Ράϊκο Γιάνγιανιν λάμπρυναν μεταξύ άλλων την εκδήλωση με την παρουσία τους και τιμήθηκαν από τους διοργανωτές.

Ο κ. Βαρδαβάς τίμησε τον Αρδίζογλου
Ο κ. Βαρδαβάς τίμησε τον Αρδίζογλου

«Αντίπαλός» τους στο φιλικό, ήταν η γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη, η οποία με ανάρτησή της ευχαριστεί τον ΣΑΕΠΗ για την πρόσκληση: «Η εκδήλωση είχε κοινωνικό χαρακτήρα και για άλλη μια φορά ο ΣΑΕΠΗ απέδειξε ότι το ποδόσφαιρο ενώνει!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το έργο και τη δράση του ΣΑΕΠΗ καθώς επίσης και για στον Παύλο Ροδίτη, ο οποίος είναι πάντα κοντά στον συνάνθρωπο».

Ο ΣΑΕΠΗ με τον κ. Συντιχάκη παρέδωσε και απινιδωτές
Ο ΣΑΕΠΗ με τον κ. Συντιχάκη παρέδωσε και απινιδωτές

Το παρών έδωσε και ο βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης ο οποίος τόνισε: «Πολλά συγχαρητήρια, σε όλους τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές. Επιθυμία όλων μας είναι αυτή η προσπάθεια να λάβει τα χαρακτηριστικά ενός θεσμού που θα λειτουργήσει ως συμπαραστάτης προς τον Άνθρωπο, τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, την κοινωνία».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου συνεχάρη τους διοργανωτές: «Συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Κρήτης, στον ΣΑΕΠΗ και στο σωματείο της Τριτωνίας που ανέλαβαν τη διοργάνωση, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης με την προσφορά απινιδωτών σε σωματεία του Ηρακλείου».

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Βουρεξάκης βράβευσε τον Κελεσίδη
ΑΟ πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Βουρεξάκης βράβευσε τον Κελεσίδη
Ο Κορωνάκης σε φάση από το φιλικό
Ο Κορωνάκης σε φάση από το φιλικό

Στην ευχαριστήρια ανακοίνωση της Τριτωνίας, τονίζεται: «Το χωριό μας έζησε μεγάλες και ιστορικές στιγμές».

Το ΔΣ της ομάδας,με μπροστάρη τον πρόεδρο Μανώλη Συντιχάκη, επιφύλαξε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία.

Ξανάσμιξαν Δουλουφάκης και Κύρισιτς
Ξανάσμιξαν Δουλουφάκης και Κύρισιτς

Οι παράγοντες της Τριτωνίας, ευχαριστούν θερμά τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη, τον Δήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων Μανώλη Κοκοσάλη, τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά, τον προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Νιόπλια, τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ Γιώργο Κουτεντάκη, τον ιδρυτή του «Γαλανόλευκου Φάρου» Νίκο Φλέκα, για την παρουσία τους.

Ο κ. Μαμουλάκης με Λίμα και Αρδίζογλου
Ο κ. Μαμουλάκης με Λίμα και Αρδίζογλου

Επίσης, το συγκρότημα του Νίκου Ζωϊδάκη για τη μουσική επένδυση της βραδιάς, το Καφενείο της Κάτω Βρύσης Αστριτσίου για τη φιλοξενία αλλά και τους παλαίμαχους διαιτητές Κουναλάκη Κοκκινάκη, Φερετζάκη για τη βοήθειά τους.