ΕΠΣΗ: Στις 5μ.μ. λόγω ΟΦΗ τα πλέι οφ

Η ΕΠΣΗ αποφάσισε να μεταθέσει κατά μία ώρα νωρίτερα την έναρξη των αυριανών παιχνιδιών της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Α1 κατηγορίας.

Οι αναμετρήσεις Ζαρός-ΠΑΟΚ και Αλμυρός-Πόρος που θα κρίνουν τον πρωταθλητή, θα ξεκινήσουν στις 5 αντί στις 6 που ήταν

αρχικά προγραμματισμένες. «Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου να παρακολουθήσει το κρίσιμο μπαράζ ΟΦΗ-Πλατανιάς που θα γίνει στις 7 στο «Γεντί Κουλέ» και να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια του ΟΦΗ για την παραμονή στη Super League», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή!

  • Σε απ’ ευθείας μετάδοση με live streaming θα μεταδοθεί ο καθοριστικός αγώνας μεταξύ του Αλμυρού και του Πόρου.

Η κάλυψη σε απ’ ευθείας μετάδοση (livestreaming) θα γίνει από το YouTube στην διεύθυνση: https://www.youtube.com/user/crete2day και θα αναμεταδίδεται από την Ιστοσελίδα: