ΕΠΟ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ  κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση μέσω Skype αποφάσισε να προχωρήσει σε έκτακτη καταστατική γενική συνέλευση.

Κι αυτό για να μπορέσει να περάσει τις απαιτούμενες αλλαγές και να επιχειρήσει, επικαλούμενη το αυτοδιοίκητο, να κάνει εκλογές μέσα στο καλοκαίρι, δηλαδή τον Ιούλιο, όπως προβλεπόταν στη συμφωνία Πολιτείας – ΦΙΦΑ – ΟΥΕΦΑ προ κοροναϊού.

Η ημερομηνία της έκτακτης Γ.Σ ορίστηκε η 16η Ιουνίου 2020. Δηλαδή δύο εβδομάδες πριν από τη τακτική γενική συνέλευση της 30ης Ιουνίου, όπου θα γίνουν οι εγκρίσεις των απολογισμών – προϋπολογισμών διοικητικών – οικονομικών και η απαλλαγή των μελών της Ε.Ε. από ευθύνες.

Είναι σαφές ότι στην ΕΠΟ προχωρούν στην κόντρα με την κυβέρνηση και φυσικά τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.