Ροή ειδήσεων
Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2025
Γιορτάζουν: Άρης, Ευστράτιος, Αυξέντιος, Ευγένιος, Μαρδάριος, Ορέστης, Ιουβενάλιος, Λουκάς
16°
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Στιγμιότυπα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στο γήπεδο του Γαζίου σε βάρος του Αλμυρού.
Στιγμιότυπα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στο γήπεδο του Γαζίου σε βάρος του Αλμυρού.

Ο Γιούχτας μπορεί να δυσκολεύτηκε, ωστόσο έκανε το καθήκον του και κέρδισε χθες τον ΑΟΤ με 1-0. Μια νίκη η οποία σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΑΝΟΜ 1-1 με τον ΠΑΟΚ τού έδωσε το δικαίωμα να ξεφύγει 13 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα μετά την 22η αγωνιστική.

Η ομάδα των Αρχανών είναι πλέον το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 ΕΠΣΗ. Η Μινωική επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με 3-1 τον Κεραυνό, ενώ η ΑΕΚ πέτυχε σπουδαίο διπλό επί του Αλμυρού με 2-1.

Σημαντικές νίκες πανηγύρισαν οι ομάδες στην ουρά της βαθμολογίας. Το Λίντο έφυγε με το “διπλό” από την Ελιά, νικώντας τον Ρωμανό με 3-1 και η Φαιστός κέρδισε 2-1 την Τύλισο. Ο Ζαρός χαμογέλασε ξανά μετά τη νίκη του επί των Ελπίδων με 3-0, όπως και η Γόρτυνα η οποία νίκησε με 3-0 τη Χερσόνησο.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ-ΑΟΤ 1-0

Με την ψυχή στο στόμα ο Γιούχτας πέτυχε μια πολύτιμη νίκη επί του ΑΟΤ με 1-0 και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 30’ με σκόρερ τον Καστελιαννάκη. Στο 70’ ο Νοκάι σημάδεψε το δοκάρι.

Η ομάδα του Τυμπακίου έχει παράπονα από τη διαιτησία του κ. Ζαχαριουδάκη, από τον οποίο ζήτησε ένα πέναλτι.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημάρακης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Νικηφόρος, Κεφαλούκος, Μαυρομάτης, Καστελιαννάκης,Μαρκάκης, Ανωγεινάκης, Καστελιαννάκης (85’ Τζουβάρας), Νοκάι (75’ Μανουσάκης), Ζανέλαρι (90’ Σφυρογιαννάκης).

ΑΟΤ: Σπανός, Χαλκιαδάκης, Κουρουθιανάκης, Χριστοδουλάκης Γ, Μπριλάκης, Φλορένς, Τριάντης, Κουτεντάκης (65’ Μαρακομιχέλακης), Παπαδάκης (70’ Σκουτέλης), Κορεόνε (73’ Πολυχρονάκης) Αναγνωστάκης (82’ Χριστοδουλάκης Γ).

ΠΑΝΟΜ-ΠΑΟΚ 1-1

Νέο “στραβοπάτημα” για τον ΠΑΝΟΜ, ο οποίος παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Κρουσώνα προηγήθηκε στο σκορ στο 15’ με τον Σούρσο. Τρία λεπτά αργότερα ο Συσκάκης ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βισκαδούρος.

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Λαδιανός, Μαυρίδης, Τζιράκης Τ., Σωμαράκης, Μανιαδής, Άριελ (55’ Τζιράκης Δ.), Κολιακουδάκης, Δαριβιανάκης, Φουκαράκης, Συσκάκης.

ΠΑΟΚ: Καλομοίρης, Φράγκος, Γεωργόπουλος, Δρακογιαννάκης, Κάτελας, Βασιλείου, Παπαδάκης Β., Σούρσος, Μιχελακάκης (88’ Τζωράκης), Γωνιανάκης (70’ Παπαδάκης Σ.), Βατσινάς.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΜΙΝΩΙΚΗ 1-3

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στη Μινωική μετά τη νίκη της με 3-1 επί του Κεραυνού.

Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Ταβλαδωράκης, ενώ στο 35’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Κουκάκη. Στο 47’ ο Λέσι γύρισε την μπάλα, αυτή χτύπησε σε αμυντικό και έγινε το 2-1. Το τελικό 3-1 για τη Μινωική διαμορφώθηκε στο 60’ με σκόρερ τον Δρακούλη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βισκαδούρος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γκογκόσης, Νάτος Τ., Ανδρικάκης, Κουκάκης, Χανιωτάκης, Γιαλιτάκης, Κενδριστάκης, Γιαννόπουλος, Παπαδωκωνσταντάκης (70’ Αναστασίου), Βοργιάς (55’ Ντραγκόντι Ε.), Ντραγκόντι Ρ.

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Αποστολάκης, Καραντινάκης, Χατζηδημητρίου, Ανδρεαδάκης, Καστελλιανάκης (80’ Βαμβουνάκης) Ταβλαδωράκης (55’ λτ. Κτιστάκης), Λέσι, Δρακούλης, Ψαράς, Ρουμελιώτης.

ΦΑΙΣΤΟΣ-ΤΥΛΙΣΟΣ 2-1

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Φαιστός επί της Τυλίσου με 2-1.

Το σκορ άνοιξε στο 70’ ο Χαλκιαδάκης, ενώ στο 90’ ο Παπαδάκης Σ. με πέναλτι έκανε το 2-0. Στις καθυστερήσεις ο Σπύρου μείωσε σε 2-1.

Νωρίτερα στο 20’ τραυματίστηκε στο κεφάλι ο παίκτης της Τυλίσου, Αποδουλιανάκης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο διαιτητής κ. Μαυραντωνάκης άφησε με παράπονα τους φιλοξενούμενους.

ΦΑΙΣΤΟΣ: Δημητριάδης, Γκερεδάκης, Σκαντζάκης, Καραμανιτάκης, Παπαδάκης Ν. (90’ Χανιωτάκης), Παπαδάκης Σ., Μπέμπερι (75’ Ντρέκα), Παπαδάκης Γ., Ντισπυράκης (60’ Παπαδάκης Α.), Χαλκιαδάκης, Ταβερναράκης (85’ Ναβροζίδης).

ΤΥΛΙΣΟΣ: Μυλωνάκης, Χατζησεβαστός (75’ Μαυράκης), Ρεμιγιάκης, Κορδονούρης, Σπυριδάκης, Σπάρος, Μανιούδης, Αθουσάκης (60’ Στεφανάκης), Τσαμπουράκης, Αποδουλιανάκης (20’ λ.τ. Κριτσωτάκης), Σπύρου.

ΡΩΜΑΝΟΣ-ΛΙΝΤΟ 1-3

Μεγάλο “διπλό” πέτυχε το Λίντο στην Ελιά επί του Ρωμανού με 3-1 και έσπασε το αήττητο των γηπεδούχων. Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Κεφαλούκος, ενώ στο 51’ ο Γκίνης ισοφάρισε σε 1-1. Στο 57’ ο Γκαναδάκης διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων και στο τέλος ο Μαμουλάκης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής ήταν ο κ. Φερετζάκης.

ΡΩΜΑΝΟΣ: Ζερβός, Χουρδάκης, Καραταράκης (85’ Παναγιωτόπουλος), Κάββαλος, Ρουμπάκης, Χαρατσής (70’ Κλινάκης), Τραβαγιάκης, Χρηστάκης, Γκίνης (60’ Καλαιτζάκης), Χαρμπής, Ξυλούρης.

ΛΙΝΤΟ: Στρατάκης, Δροσάτος, Νικολάου, Πήλιος, Γκαναδάκης, Σαραφανλτίμ, Κονιός (88’Κουκσόφ), Βουρδάκης, Κεφαλούκος (83’Μαμουλάκης, Ψαρράς, Χριστοφής (57’ Καργιωτάκης).

ΑΛΜΥΡΟΣ-ΑΕΚ 1-2

Συνέχισε την ανοδική της πορεία η ΑΕΚ, καθώς κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας τον Αλμυρό. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 25’ με τον Ζηρδέλη, ενώ στο 50’ ο Μανωλακάκης ισοφάρισε σε 1-1. Η ΑΕΚ πήρε το τρίποντο με γκολ του Ντελία στο 80’. Ο διαιτητής κ. Χαραλαμπάκης απέβαλε τους Ζηρδέλη, Μανωλακάκη. Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Ροδουσάκης, Σταυρακάκης (70’ Καφετζόπουλος), Απλαδάς Τ., Κλάδος, Αποστολάκης, Μανωλακάκης, Μπελιμπασάκης, Στρατήγης Π., Σακλαμάκης, Απλαδάς Η. Στρατήγης Α.

ΑΕΚ: Μουτζούρης, Ανδρεαδάκης, Φραγκιαδάκης, Τσίχλας, Ντελία, Ποντίκαλης, Ζηρδέλης, Καραφωτιάς Α., Κάββαλος (70’ Καραφωτιάς Τ.), Καουκάκης (80’ Ευαγγελόπουλος), Κοκκινάκης (90’ Βασιλάκης).

ΓΟΡΤΥΣ-ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ 3-0

Σημαντική νίκη πέτυχε η Γόρτυνα επί της Χερσονήσου με 3-0.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 9’ με τον Κεφάκη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 14’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 30΄ο Αντουράκης έκλεισε το σκορ στο 3-0.

Διαιτητής ήταν ο κ. Κρασαγάκης.

ΓΟΡΤΥΣ: Ανδρικάκης, Αντουράκης, Κωστάκης (85’ Μίκελ), Μπαλωμένος, Ξαγοραράκης, Κοκολάκης, Μηναδάκης (60’ Δημήτρης), Φανουράκης (63’ Μπέης), Νικηταράς, Κεφάκης, Μπατούνας (77’ Παπαγγελής).

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Τζωρμπατζάκης, Συντυχάκης, Καργιωτάκης, Ξημεράκης, Λαμπότι, Χατζηνικολάκης, Μανωλεδάκης, Μαχαίρας, Ευδαίμων, Καλομοίρης, Σκούρτι.

ΜΟΙΡΕΣ-ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ 0-0

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι Μοίρες και Ανθεστίωνας αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0).

Για τους γηπεδούχους ευκαιρίες έχασαν οι Κιόρι, Τσαΐνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Στρατάκη, Μελαδάκη, Πεχυνάκη, Χατζάκη και Φωτόπουλο.

Διαιτητής ήταν ο κ. Κουναλάκης.

ΜΟΙΡΕΣ: Σωπασής, Μασέλης, Καλεμάκης, Παρθενιάδης, Κιόρι (83’ Καργάκης), Φανουράκης, Χαλιλάι (75’ Προβιδάκης), Φραγκιαδάκης, Ηλιάκης, Κεφάκης (62’ Ποτηράκης), Τσαίνης.

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Χρονάκης, Μιχελακάκης, Τσομπανάκης, Καπαρουνάκης, Βιτσαράς, Μηλάκης, Πεχυνάκης (71’ Κελαράκης), Στρατάκης, Χατζάκης, Μελαδάκης, Αναγνωστόπουλος (78’ Φωτόπουλος).

ΖΑΡΟΣ-ΕΛΠΙΔΕΣ 3-0

Στο δεύτερο ημίχρονο ξύπνησε ο Ζαρός και επικράτησε με 3-0 των Ελπίδων.

Στο 50’ ο Μεταξάκης  Α. άνοιξε το σκορ, ενώ στο 65’ ο Πουλάκης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο και έγινε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 80΄με σκόρερ και πάλι τον Μεταξάκη Α.

Διαιτητής ήταν ο κ. Κώστας.

ΖΑΡΟΣ: Μήτρου, Πολυμερίδης Γ., Αλμπαντάκης (65’ Γιατρομανωλάκης), Γενιτσαρίδης, Λογοθέτης, Πολυμερίδης Χ. (46’ Μεταξάκης Ν.), Λιοδάκης, Πουλάκης (80’ Ρομπάκης), Μεταξάκης Α., Φραγκιαδουλάκης, Παραθύρας (46’ Κλαπάκης).

ΕΛΠΙΔΕΣ: Μακρυγιαννάκης, Καλαφάτης, Διαρμισάκης, Αναγνωστόπουλος, Ανδρικάκης, Τσομπανάκης, Καλυβιώτης, Παπαδάκης, Νικολάου, Νουχάι, Τζαγκουρνής.