Η Κ-17 της ΕΠΣΗ ξεκίνησε πετυχαίνοντας... 4άρα στο Ρέθυμνο
Η Κ-17 της ΕΠΣΗ ξεκίνησε πετυχαίνοντας... 4άρα στο Ρέθυμνο

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησαν οι Μικτές Ηρακλείου  στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων  που διοργανώνει η ΕΠΟ. Στην πρεμιέρα του κρητικού ομίλου, «φιλοδώρησαν» συνολικά  με 7 γκολ τις ομάδες του Ρεθύμνου στο γήπεδο των Μισιρίων, δείχνοντας ότι και φέτος θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Ρέθυμνο-Ηράκλειο (Κ15)             0-3

Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-0, η Μικτή Κ15 της ΕΠΣΗ σημείωσε την πρώτη της νίκη στο Ρέθυμνο. Το Ηράκλειο πήρε προβάδισμα στο 15′ με τον Καλλέργη, «απαντώντας» έτσι στο δυνατό ξεκίνημα των γηπεδούχων που έχασαν ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματα της Μικτής ΕΠΣΗ στο 61′ και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κωνσταντακόπουλος με μακρινό σουτ στο 78′.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Μπουστζιόκα, Σχοινάκης (29’′ Γαλανάκης), Κουμάκης, Αδαμάκης (71’′ Τζιράκης), Λυγεράκης, Μαυρογιαννάκης (52’′ Παναγιωτάκης), Φθενάκης (71’′ Χαραλαμπάκης)), Βιδάκης (52’′ Κωνσταντακόπουλος), Τσαγκαράκης, Χότζα, Καλλέργης.

Ρέθυμνο-Ηράκλειο (Κ17)             0-4

Εύκολη νίκη για την ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού,  όπως μαρτυρά το τελικό 4-0.

Το σκορ άνοιξε στο 21′ ο Κουρουγκιαβούρης και στο 37′  ο Γωνιανάκης έκανε το 2-0. Ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα για  το Ηράκλειο στην επανάληψη, από τους Ντίσα (72′) και Σεβδαλή (82′).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Χαλκιαδάκης ,Κουρουγκιαβούρης (80’′ Κρασανάκης), Ζηδιανάκης, Πουλιανάκης (80’ Βασιλάκης), Βλαχάκης, Γωνιανάκης, Ξημεράκης (75’ Γκιουλμιχάλης), Μαγάκης (46’ Πακιουφάκης), Ντίσα, Ντάγια, Σφυριδάκης (59’ Σεβδαλής).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας και η συνέχεια:

  Καλό ποδαρικό έκανε και η Κ-15 νικώντας 3-0 την αντίστοιχη του Ρεθύμνου
Καλό ποδαρικό έκανε και η Κ-15 νικώντας 3-0 την αντίστοιχη του Ρεθύμνου

Παίδων Κ15

Ρέθυμνο-Ηράκλειο         0-3

Χανιά-Λασίθι                   6-0

Εφήβων Κ17

Ρέθυμνο-Ηράκλειο         0-4

Χανιά-Λασίθι                   6-1

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ηράκλειο-Χανιά

Λασίθι-Ρέθυμνο