Ροή ειδήσεων
Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2026
Γιορτάζουν: Αδαμάντιος, Μαντώ, Αθηνά, Ακριβή, Αντιγόνη, Ασπασία, Αφροδίτη, Διώνη, Δωδώνη, Ελπινίκη, Ερασμία, Ερατώ, Ευτέρπη, Θάλεια, Θεανώ, Θεονύμφη, Καλλιρόη, Καλλίστη, Κλειώ, Κλεονίκη, Κλεοπάτρα, Κοραλία, Ράλλης, Μαργαρίτης, Μαριάνθη, Μελπομένη, Μόσχω, Ουρανία, Πανδώρα, Πηνελόπη, Πολύμνια, Πολυνίκη, Σαπφώ, Τερψιχόρη, Χαϊδευτός, Χαρίκλεια, Ιησούς, Μελέτιος, Συμεών, Ισμήνη, Πολυτίμη
26°
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Οι αθλητές του “Τάλως” με τον προπονητή τους κ. Τζανίδη
Οι αθλητές του “Τάλως” με τον προπονητή τους κ. Τζανίδη

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές-τριες του Α.Γ.Σ «Τάλως» Ηρακλείου, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing που διεξήχθη στα «Δύο Αοράκια».

Μάλιστα οι τέσσερις από τους έξι αθλητές του συλλόγου, συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Πανελλήνια διοργάνωση. Παρόλα αυτά κατάφεραν να διακριθούν και δύο απ’ αυτούς να εξασφαλίσουν μία θέση στην Εθνική ομάδα Kick Boxing που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει το καλοκαίρι του 2024 στην Αθήνα.

Την ένταξή τους στην Εθνική εξασφάλισαν ο Λευτέρης Στρατηγάκης, που κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στις κατηγορίες LC και KL και ο Γρηγόρης Χρυσουλάκης που ήταν δεύτερος στην κατηγορία PF.

Η ευχάριστη έκπληξη ήρθε από τον 15χρονο Γρηγόρη Χρυσουλάκη, ο οποίος αν και εντάχθηκε στο σύλλογο πριν 6 μήνες, με τη βοήθεια του προπονητή του Ηλία Τζανίδη, έχει παρουσιάσει τεράστια εξέλιξη, με αποτέλεσμα να επιλεγεί στην Εθνική ομάδα.

Ο Χρυσουλάκης που είναι άριστος μαθητής, έχει σπουδαίες διακρίσεις και στη σκοποβολή (2 χάλκινα μετάλλια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα).

Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Kick Boxing κατέκτησαν ακόμα ο Αγγελος Καπετανάκης στις κατηγορίες KL και LC, η Αλεξία Ρουμπάκη στην κατηγορία LC και ο Γιώργος Κυριακάκης (PF).

Θετική ήταν και η εμφάνιση του Χρήστου Μαντζιέρι.

Ο προπονητής του Α.Γ.Σ «Τάλως» Ηρακλείου, κ. Τζανίδης τόνισε για την εμφάνιση των αθλητών του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα:

«Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου μας. Επίσης  πολλά μπράβο σε όλους τους γονείς που είναι πάντα δίπλα τους. Χίλια ευχαριστώ τον σύλλογο Α.Σ Ερμής Πάργας και ιδιαίτερα τον φίλο Πέτρο Πλασκασοβίτη για την πολύτιμη βοήθεια του».