Πολλά παιδιά συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Μικτής Κ-17

Αθρόα ήταν η συμμετοχή των ταλέντων των ομάδων του Ηρακλείου στη χθεσινή πρώτη προπόνηση προεπιλογής της Μικτής Κ17 Ηρακλείου, η οποία έγινε στο γήπεδο του ΠΟΑ.

Στους ποδοσφαιριστές που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν μια θέση στην ομάδα, μίλησαν τόσο ο προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός όσο και ο υπεύθυνος υποδομών της ΕΠΣΗ, Βαγγέλης Παπαγγελής.

Αύριο στο Τυμπάκι

Στο γήπεδο Τυμπακίου θα διεξαχθούν αύριο (3 και 4μμ) οι επόμενες προπονήσεις προεπιλογής των Μικτών ΕΠΣΗ Κ17 και Κ15.

«Παρακαλούμε εάν έχετε ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2005-2006 και 2007-2008, που κατά την άποψή σας θα μπορούν να απαρτίσουν τις Μικτές ομάδες Κ17 και Κ15, όπως τους ενημερώσετε να βρίσκονται για την προπόνηση – προεπιλογή», αναφέρει η πρόσκληση της ΕΠΣΗ προς τα σωματεία της Μεσαράς.

  • Η Επιτροπή υποδομών της ΕΠΣΗ ενημέρωσε ότι αύριο Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία  της Ενωσης σύσκεψη για τη διοργάνωση του Aναπτυξιακού πρωταθλήματος Youth League.