Είπε “αντίο” στην σεζόν ο ΠΟΑ

 

 «Αντίο» στην σεζόν είπαν στον ΠΟΑ με δείπνο που έγινε  σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης και έδωσαν ραντεβού για τη νέα χρονιά.

Μέσα σε ένα πολύ καλό και «οικογενειακό» κλίμα διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία,  μεταξύ τυρού και αχλαδιού αποχαιρέτησαν την ποδοσφαιρική χρονιά που έληξε και είπαν καλό καλοκαίρι στο εστιατόριο “50-50”.

Και μπορεί οι παίκτες να είναι ελεύθεροι για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους ωστόσο η διοίκηση έχει πολύ δουλειά μπροστά της καθώς καλείται να προχωρήσει στον σχεδιασμό της νέας σεζόν με πολλά ανοικτά θέματα, το πιο σημαντικό από τα οποία είναι αυτό του προπονητή.

Στον ΠΟΑ είναι ικανοποιημένοι από την δουλειά του Κώστα Φραντζέσκου ενώ το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του προπονητή σε ότι αφορά την συνεργασία που είχε και τις συνθήκες που επικρατούν στο Ατσαλένιο.

Το γεγονός ότι ο ΠΟΑ πέτυχε τον στόχο του έστω και την τελευταία αγωνιστική θα μετρήσει θετικά όπως και το ότι η ομάδα τα κατάφερε χωρίς να έχει το μπάτζετ άλλων ανταγωνιστών της. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες και αφού πρώτα επιστρέψει στην Κρήτη και ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λέλεκας.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει το πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθεί ο ΠΟΑ την νέα περίοδο και το αν υπάρχει ταύτιση απόψεων σε αυτό από διοίκηση και προπονητή. Λογικά οι «πράσινοι» δεν θα ξεφύγουν από την πάγια φιλοσοφία τους που έχει επίκεντρο την ανάδειξη νέων παικτών. Ο Φραντζέσκος υπηρέτησε αυτό το πλάνο φέτος και μένει να φανεί ποιες θα είναι οι βλέψεις της ομάδας για τη νέα σεζόν και οι απαιτήσεις της τεχνικής ηγεσίας.