“Εφυγε” ο εμβληματικός φροντιστής του ΟΦΗ Δημήτρης Παπυράκης

Βαρύ πένθος σκόρπισε στην οικογένεια του ΟΦΗ η απώλεια του Δημήτρη Παπυράκη που υπηρέτησε την ομάδα για περισσότερο από τρεις δεκαετίες ως φροντιστής.

Ο θρυλικός “Μητσάρας” των αποδυτηρίων της κρητικής ομάδας, από τις πιο συμπαθείς φιγούρες στη χρυσή εποχή Γκέραρντ και όχι μόνο, δεν είναι πλέον εδώ.

Ενας πιστός και ρομαντικός εργάτης της ομάδας για τον οποίο άπαντες είχαν έναν καλό λόγο.

Τα συλλυπητήρια του ΟΦΗ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την απώλεια του Δημήτρη Παπυράκη αναφέρει:

“Η οικογένεια του ΟΦΗ πενθεί… Ο Δημήτρης Παπυράκης, ο “Μητσάρας” των αποδυτηρίων του ΟΦΗ δεν είναι πια κοντά μας.

Για περισσότερα από 35 χρόνια υπηρέτησε την ομάδα μας από τη θέση του φροντιστή, αποτελώντας ουσιαστικά τον φύλακα – άγγελο των αποδυτηρίων. Έζησε όλες τις ιστορικές στιγμές του ΟΦΗ και την 15ετή πορεία του Ευγένιου Γκέραρντ στην τεχνική ηγεσία. Η αγκαλιά του ήταν πάντα ανοιχτή για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, γι’ αυτό και όλα αυτά τα χρόνια είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους!

Δημήτρη Παπυράκη, αγαπημένε “Μητσάρα” των αποδυτηρίων μας, θα λείψεις πολύ απ’ την οικογένεια του ΟΦΗ, αλλά θα έχεις μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας μας”.

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε εξέδωσε και η ΕΠΣΗ, η οποία είχε τιμήσει τον εκλιπόντα πριν από λίγα χρόνια.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο (25/5), στις 4μ.μ. στον Ζαρό.

Η τελευταία συνέντευξη

Ο Δημήτρης Παπυράκης είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Στρογγυλή Θεά» του Crete2day στις 26 Φεβρουαρίου σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, για τα πολλά χρόνια που πέρασε στην κρητική ομάδα