Ροή ειδήσεων
Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2026
Γιορτάζουν: Αδαμάντιος, Μαντώ, Αθηνά, Ακριβή, Αντιγόνη, Ασπασία, Αφροδίτη, Διώνη, Δωδώνη, Ελπινίκη, Ερασμία, Ερατώ, Ευτέρπη, Θάλεια, Θεανώ, Θεονύμφη, Καλλιρόη, Καλλίστη, Κλειώ, Κλεονίκη, Κλεοπάτρα, Κοραλία, Ράλλης, Μαργαρίτης, Μαριάνθη, Μελπομένη, Μόσχω, Ουρανία, Πανδώρα, Πηνελόπη, Πολύμνια, Πολυνίκη, Σαπφώ, Τερψιχόρη, Χαϊδευτός, Χαρίκλεια, Ιησούς, Μελέτιος, Συμεών, Ισμήνη, Πολυτίμη
30°
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΛΟΥΚΙΣΑ Ιστορική συμμετοχή του ΟΦΗ στο Πανελλήνιο Σκέιτμπορντ

Ιστορική στιγμή για τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, καθώς το πιο νέο του τμήμα, απο τα 10 που έχει σήμερα στη σκέπη του (ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, στίβος, υδατοσφαίριση, κολύμβηση, σκάκι, πυγμαχία, Άρση Βαρών, σκέιτμπορντ), το τμήμα σκέιτμπορντ (τροχοσανίδα), έκανε πρεμιέρα στο 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σκέιτμπορντ, που διεξήχθη στο Γαλάτσι, με διοργανώτρια την Ελληνική Ομοσπονδία Τροχοσανίδας και συνδιοργανωτές την Περιφέρειας Αττικής, το Δήμο Γαλατσίου και το Be Active.

Αυτός ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας, του τμήματος σκέιτμπορντ (τροχοσανίδα), του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο οποίος εκπροσωπήθηκε στους αγώνες με δυο αθλητές.

Την Ζωή Λουκίσα, η οποία εντυπωσίασε στην κατηγορία κάτω των 18 ετών street (31,5 β.), καθώς κατέλαβε την δεύτερη θέση. Δεύτερη ήταν και στην κατηγορία park με 42 β.

Aπό πλευράς ΟΦΗ, αγωνίστηκε και ο Ερρίκος Βρέντζος στην κατηγορία άνω των 19 ετών.

Για πρώτη φορά συμμετείχαν σε επίσημη διοργάνωση επί ελληνικού εδάφους οι αθλητές και οι αθλήτριες των αναγνωρισμένων σωματείων, σκέιτμπορντ (τροχοσανίδα) της χώρας, και διαγωνίστηκαν στις παρακάτω τρεις κατηγορίες:

– Κάτω των 14 χρόνων.

– Κάτω των 18 ετών.

– Άνω των 19 χρόνων.

Επίσημος Χορηγός της ιστορικής, αυτής, διοργάνωσης ήταν η εταιρεία Vans.

Το τμήμα σκέιτμπορντ (τροχανίδα) του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, βρίσκεται στο ξεκίνημα του και οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν, θα λάβουν περισσότερες πληροφορίες στο 2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ).