ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΣΗΜΑ

ο Σαμί
Η άφιξη του Μαγκέντ Σαμί, πιθανότατα σήμερα στο Ηράκλειο, θα ξετυλίξει (επιτέλους) το κουβάρι των εξελίξεων στον Εργοτέλη, που δεν έχει πια την παραμικρή δυνατότητα για να καθυστερήσει και άλλο τον προγραμματισμό του. Προπονητής, ρόστερ, η έναρξη της προετοιμασίας και πρωτίστως το θέμα του Παγκρητίου είναι τα ζητήματα που πρέπει άμεσα να διευθετηθούν, προκειμένου να μπει το νερό στ’ αυλάκι και ο Εργοτέλης από… ιδέα να μετατραπεί σε κανονική ομάδα, όπως οι ανταγωνιστές του στη Β’ Εθνική.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Παγκρητίου, δεν έχει παρουσιαστεί ουσιαστική πρόοδος (χθες δεν υπήρξε συνάντηση με τα στελέχη της εταιρείας του δήμου), ωστόσο εικάζεται ότι το αργότερο μέχρι αύριο θα υπάρξει επαναπροσέγγιση των δύο πλευρών και με κάποιο τρόπο θα εξαλειφθεί το χάσμα που διαπιστώθηκε στην πρώτη συνάντηση.

Εάν δεν συμβεί αυτό, χαμένες θα βγουν και οι δύο πλευρές, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς. Στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, ο Σταύρος Λαμπράκης θα αναλύσει το προφίλ των υποψηφίων στον μεγαλομέτοχο της ομάδας κι εκείνος θα λάβει την τελική απόφαση. Οι Αμανατίδης και Βοσνιάδης παραμένουν στο κάδρο ενώ χθες ακούστηκε και το όνομα του Νίκου Νιόπλια που πάντως δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Να τονίσουμε ότι μαζί με το αφεντικό του Εργοτέλη, αναμένονται και οι ποδοσφαιριστές από τη Λιρς που θα συνεχίσουν στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι άμεσα θα περάσουν από εργομετρικά μαζί με τους Νιάρο, Βελλίνη και Μπάτζιο, που έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν στους πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής. Παράλληλα με ταχύτατους ρυθμούς θα προχωρήσουν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά, έτσι ώστε το αργότερο την προσεχή Δευτέρα να γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας, με όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές παρόντες.