Δύο χάλκινα ο Θησέας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
Οι Παμπαίδες του Θησέα με τον προπόνητή τους

Δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του Θησέα Ηρακλείου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ξίφους Μονομαχίας παμπαίδων-παγκορασίδων που έγινε στην Αθήνα.

Ο Αλέξανδρος Ορφανός κατέλαβε την 3η θέση, μπαίνοντας πολύ δυναμικά στην οκτάδα των αθλητών που διεκδικούσαν τα μετάλλια.

Στην κατηγορία των παγκορασίδων, η Μάγια Γκέκα κατέκτησε επίσης την 3η θέση στα ατομικά αγωνίσματα χάνοντας από την αθλήτρια του ΠΑΣ Γιάννινα, Κωνσταντίνα Σούκερα.

Ο Αντώνης Κουτεντάκης, ο μικρότερος της αποστολής κατάφερε να φτάσει στην 20η θέση και ο Νικόλαος Παπαδάκης πήρε την 8η θέση στην κατηγορία των παμπαίδων.

Στα ομαδικά αγωνίσματα, ο σύλλογος του Ηρακλείου εκπροσωπήθηκε μόνο με ομάδα Παμπαίδων, αποτελούμενη από τους Αλέξανδρο Ορφανό, Νικόλαο Παπαδάκη και Αντώνη Κουτεντάκη, οι οποίοι πήραν την 4η θέση.

«Συγχαρητήρια πολλά στους αθλητές μας καθώς και στον προπονητή Μιχάλη Πασσαδάκη για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν και τα αποτελέσματα που φέρνουν, εκπροσωπώντας επάξια το νησί μας σε μια ακόμα διοργάνωση ξιφασκίας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Θησέας.