ΣΔΠΗ

Στις μεταγραφές των Βασίλη Νικολακάκη και Ρωμανού Κυριακίδη στον Σύνδεσμο Διαιτητών Λασιθίου, αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ηρακλείου, τονίζοντας ότι είναι αποτέλεσμα της στοχοποίησης των συγκεκριμένων προσώπων από την ΕΠΣΗ και ειδικότερα από τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Τζώρτζογλου.

Παράλληλα ο τοπικός Σύνδεσμος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη μείωση του αριθμού των έμπειρων διαιτητών στα γήπεδα του Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση του ΣΔΠΗ έχει ως εξής:

«Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου εύχεται κάθε επιτυχία στον εκλεκτό συνάδελφο, διεθνή βοηθό διαιτητή, Νικολακάκη Βασίλη.

Φίλε Βασίλη, το ΔΣ του συνδέσμου, με την ευκαιρία της μεταγραφής σου στον νομό Λασιθίου, σου εύχεται κατ’ αρχήν καλή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Είμαστε σίγουροι ότι στον χώρο του λασιθιώτικου ποδοσφαίρου θα βρεις άτομα που αναγνωρίζουν τις αξίες και το ήθος σου, καθώς και τα υψηλά στάνταρ που σε διακρίνουν ως διαιτητή και ως άνθρωπο. Εμείς εδώ, από τον χώρο την διαιτησίας, ως αληθινοί φίλοι θα σε καμαρώνουμε στα γήπεδα όλου του κόσμου που θα αγωνίζεσαι, ως διαιτητής Λασιθίου πια.

Ευχόμαστε τα καλύτερα. Κατάφερες να πας εκεί που θα σε αγκαλιάσουν, γιατί εδώ είχες μόνο εμπόδια και κουιζόμορφες ανακοινώσεις.

Θέλουμε να ξέρεις πάντως ότι δεν είσαι μόνος. Ένα ένα τα εκλεκτά στελέχη της διαιτησίας του Ηρακλείου γυρίζουν την πλάτη στην ΕΠΣΗ.

Άλλοι απογοητευμένοι, από όσα γίνονται σε βάρος τους, σταματάνε τη διαιτησία και άλλοι παίρνουν μεταγραφή σε άλλες ενώσεις. Εξάλλου είναι μονόδρομος γι’ αυτούς, όταν ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, κ. Τζώρτζογλου τους στολίζει με διάφορα επίθετα ,που κάνουν και την ντροπή να ντρέπεται.

Γνωρίζουμε καλά ότι όποιος είναι κοντά στον Μιχάλη Κουκουλάκη είναι στόχος. Όταν ο Μιχάλης ορίστηκε στην ΚΕΔ, ο κ. Τζώρτζογλου ήρθε στον σύνδεσμο και δήλωσε ότι σε 2 μήνες θα είναι σπίτι του. Πέρασαν 5 χρόνια, δέχτηκε τόσο πόλεμο, αλλά η ΕΠΟ τον εμπιστεύεται ακόμη και καλά κάνει.

Τον δρόμο για το Λασίθι πήρε και ο αξιολογημένος διαιτητής, Ρωμανός Κυριακίδης, απογοητευμένος από την αντιμετώπιση που είχε στο Ηράκλειο.

Ξέρουμε καλά ότι θα έχουμε και άλλες απώλειες, και αυτό γιατί, άλλοι θα πάρουν μεταγραφή, και άλλοι θα σταματήσουν.

Το οικοδόμημα καταρρέει!!! Διαιτητές έμπειροι, με πείρα 10 και 15 ετών , χάνονται και δεν μπορούν να αναπληρωθούν με σχολές διαιτησίας, από παιδιά, που όσο μεράκι και αν έχουν με το ποδόσφαιρο δεν έχουν την απαιτούμενη πείρα.

Έχουμε χτυπήσει το καμπανάκι πολλές φορές.

Όταν με το καλό τελειώσει η πανδημία του κοροναϊού τότε θα φανεί το μέγεθος του προβλήματος, αλλά τότε θα είναι αργά. Το μόνο που έχουμε να πούμε πια είναι: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα».