Διαδικτυακή συνάντηση με Σπανού για τα κορίτσια μπάσκετ του Ηροδότου

Με τη λήξη της καραντίνας τα κορίτσια του τμήματος μπάσκετ του Ηροδότου ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα “Μένουμε σπίτι, αθλούμαστε σπίτι”, ενώ είχαν και διαδικτυακή συζήτηση με την καταξιωμένη διεθνή καλαθοσφαιρίστρια Άρτεμις Σπανού.

Όσον αφορά το πρόγραμμα για την περίοδο της καραντίνας περιλάμβανε 66 ώρες διαδικτυακής προπόνησης για τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης των κοριτσιών.

Η ενημέρωση του Ηροδότου έχει ως εξής:

«Με την λήξη της καραντίνας, έληξε και το πρόγραμμα “Μένουμε σπίτι, αθλούμαστε σπίτι” για τα κορίτσια της ομάδας μας. 66 ώρες διαδικτυακής προπόνησης που βοήθησαν στην διατήρηση της φυσικής κατάστασης των κοριτσιών, αλλά μας κράτησαν και κοντά.

Κατακλείδα αυτού του κύκλου προπονήσεων ήταν η διαδικτυακή μας συνάντηση με την καταξιωμένη διεθνή καλαθοσφαιρίστρια Άρτεμις Σπανού. Η Άρτεμις μίλησε με τα κορίτσια μας, τους μετέφερε τις εμπειρίες της από τα παρκέ αλλά και τη ζωή και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους. Άρτεμι σε ευχαριστούμε πολύ!

Όσο οι υγειονομικοί περιορισμοί εξακολουθούν να ισχύουν, συνεχίζουμε τις προπονήσεις μας με βάση τις οδηγίες των ειδικών και πάντα με ασφάλεια. Τα νέα μας ραντεβού συνεχίζονται στην παραλία».