Δανδάλης: «Να κρατήσουμε κοντά μας τον κόσμο»

Στην καταπληκτική ατμόσφαιρα που πρώτη φορά έζησε το βόλεϊ του ΟΦΗ στο «παλατάκι» του ΒΑΚ, στάθηκαν στις δηλώσεις τους οι θριαμβευτές, τονίζοντας παράλληλα ότι εκπληρώθηκε ο μεγάλος στόχος της χρονιάς.

«Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα όλη τη σεζόν, με υπομονή και αρκετές ατυχίες αλλά στο τέλος τα καταφέραμε δίκαια. Ο ΟΦΗ αξίζει να βρίσκεται στη Volley League, νικήσαμε έναν αξιόμαχο αντίπαλο όπως ο Πανιώνιος. Είμαι συγκινημένος από την παρουσία του κόσμου, του δίνουμε την υπόσχεση ότι τη νέα σεζόν θα παρουσιάσουμε μια πολύ καλή ομάδα και θέλουμε να τον κρατήσουμε κοντά μας», τόνισε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ βόλεϊ και του Ερασιτέχνη, Γιάννης Δανδάλης.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αντωνιάδης δήλωσε: «Θέλαμε πάρα πολύ την άνοδο και τα προβλήματα που είχαμε μέσα στη σεζόν, της δίνουν ακόμα μεγαλύτερη αξία. Το πλεονέκτημα έδρας με αυτόν τον υπέροχο κόσμο, μέτρησε καταλυτικά στο τέλος».

Ο τεχνικός του Πανιωνίου Αργύρης Ψάρρας, επεσήμανε: «Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ, άξιζε την άνοδο και την πήρε δίκαια. Πιστεύω όμως ότι την αξίζαμε κι εμείς. Αν και νεοφώτιστοι στην κατηγορία, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βάλαμε τον Πανιώνιο στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ».

*Το «παρών» στο γήπεδο έδωσαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Γιώργος Πιτσούλης καθώς και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιάννης Κουράκης (ΠΑΣΟΚ), Μαρία Καλουδιώτη (ΣΥΡΙΖΑ), οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα, συνεχάρησαν τους αθλητές, την τεχνική ηγεσία και τους παράγοντες του ΟΦΗ για την άνοδο.

*Χιλιάδες λευκά χαρτάκια πέταξαν οι φίλαθλοι στο παρκέ με το πρώτο σερβίς, γεγονός που φυσιολογικά καθυστέρησε αρκετά λεπτά την έναρξη του παιχνιδιού.