Ο Μπίσεσβαρ οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην πρόκριση
Ο Μπίσεσβαρ οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην πρόκριση

Το καθήκον του έκανε ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με τη Μποέμιαν στην Τούμπα, επικρατώντας με 2-0 και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα πλέι οφ της νεοσύστατης διοργάνωσης του Europa Conference League.  Με ηγέτη και σκόρερ τον …ξεχασμένο Μπίσεσβαρ, ο Δικέφαλος ξεμπέρδεψε με τους ερασιτέχνες Ιρλανδούς που είχαν απρόσμενα επικρατήσει με 2-0 στο Δουβλίνο.

Μόλις στο τέταρτο λεπτό, ο Ολλανδός μέσος βρήκε με σέντρα ακριβείας τον Σβαμπ κι εκείνος με κεφαλιά, άνοιξε το σκορ. Το 2-0 που σφράγισε την πρόκριση της ελληνικής ομάδας, πέτυχε ο Μπίσεσβαρ στο 28’ μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Καντουρί. Στα τελευταία λεπτά, λίγο έλειψε ο ΠΑΟΚ να προδοθεί από την κούραση καθώς οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν μερικές επικίνδυνες αντεπιθέσεις αλλά οι Θεσσαλονικείς απέφυγαν τα… χειρότερα και με το 2-0 σφράγισαν το εισιτήριο της πρόκρισης. Αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ της διοργάνωσης, θα είναι η Κροατική Ριέκα.

Στην Τούμπα χθες βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πριν από την έναρξη του αγώνα, έκαναν πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενάντια στον διαχωρισμό εξαιτίας των όσων προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο για την παρουσία κόσμου στο γήπεδο, καθώς επιτρέπεται η είσοδος όσων έχουν εμβολιαστεί και όσων έχουν νοσήσει.