Μετά από ένα πολύ καλό ξεκίνημα κι ένα εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός με σκόρερ τον Τσικίνιο, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι μέσα σε λίγα λεπτά στο Καραϊσκάκη.
Οι «μερέγχες» με τρία τέρματα του μεγάλου τους σταρ, Κιλιάν Εμπαπέ μέσα σε 6 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα έκαναν την ολική ανατροπή.
Παρά το γεγονός ότι ο Γάλλος σκόρερ κατάφερε να κάνει ένα εντυπωσιακό χατ τρικ μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του γρηγορότερου χατ τρικ στην ιστορία του Champions League, μιας και αυτό ανήκει στον Μοχάμεντ Σάλαχ.
Ο Αιγύπτιος άσος της Λίβερπουλ είχε σκοράρει τρία τέρματα μέσα σε 6 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση των «κόκκινων» στην έδρα της Ρέιντζερς, σε ένα παιχνίδι που είχε λήξει με το εντυπωσιακό 1-7.
Το παιχνίδι εκείνο διεξήχθη στις 12 Οκτωβρίου 2022, με τον Σαλάχ να μπαίνει αλλαγή στο 68′ και να βρίσκει δίχτυα στο 75′, στο 80′ και στο 81′, μέσα σε 6 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα.
