Μπιτς Βόλεϊ: Σε Χανιά και Ηράκλειο τα Regional Juniors K17-K19

Σε δύο φάσεις θα διεξαχθούν -για μία ακόμα χρονιά- τα επίσημα τουρνουά beach volley της ΕΣΠΕΚ, Regional Juniors 2024. Στους Αγίους Αποστόλους το τελικό τουρνουά Κ17, στον Καρτερό το αντίστοιχο Κ19.

Το δελτίο τύπου της Ένωσης Πετοσφαίρισης Σωματείων Κρήτης αναφέρει σχετικά:

«Σε δύο φάσεις θα διεξαχθούν για μια ακόμα χρονιά τα επίσημα τουρνουά της Ε.Σ.ΠΕ.Κ Regional Juniors 2024.

Στην πρώτη φάση οι αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε 2 τουρνουά σε κάθε κατηγορία (Κ17, Κ19) και να μαζέψουν βαθμούς για τα τελικά τουρνουά της κατηγορίας που θα αναδείξουν και τις πρωταθλήτριες ομάδες Κρήτης που θα μας αντιπροσωπεύσουν στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Ε.Ο.ΠΕ.

Το 1ο Προκριματικό τουρνουά (Κ17-Κ19) και το Τελικό Τουρνουά Κ17 θα διεξαχθούν στην Παραλία Αγ. Αποστόλων Χανίων στις 29 -30 Ιουνίου και 20-21 Ιουλίου αντίστοιχα, με συνδιοργανωτή των Α.Σ.BEACH VOLLEY CHANIA ο οποίος θα παρέχει τα γήπεδα, ιατρική περίθαλψη, νερά και διατροφή των αθλητών/τριών.

Το 2ο Προκριματικό τουρνουά (Κ17-Κ19) και το Τελικό Τουρνουά Κ19 θα διεξαχθούν στο Carteros Beach Sports Center στις 13 και 14 Ιουλίου και 28 Ιουλίου αντίστοιχα, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Ε.Α.ΚΗ

Οι αθλητές/τριες θα πρέπει να φροντίσουν έγκαιρα για την εγγραφή τους ή την ανανέωση της εγγραφής τους στο μητρώο αθλητών Beach volley της Ε.Ο.ΠΕ και να φροντίσουν να έχουν την Κάρτα Υγείας Αθλητή»