Την κατάκτηση του 4ου Κυπέλλου ΕΠΣΗ της ιστορίας του πανηγυρίζει ο Αλμυρός.
Η ομάδα του Μανώλη Σουτζή επικράτησε δίκαια του ΠΟΑ με 2-0 στον τελικό του 3ου φάιναλ φορ που έγινε στο Αρκαλοχώρι.
Ο Αγαπάκης με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, άνοιξε το σκορ για τον Αλμυρό για να διπλασιάσει τα τέρματά του στην επανάληψη (67′) ο Πιερτζακόμι. Στο 88′ ο Αλμυρός είχε και δοκάρι με τον Τσαγκαράκη.
Αξίζει να τονιστεί ότι ο Αλμυρός έχει κατακτήσει τα 2 από τα 3 φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, το πρώτο που έγινε στον Κρουσώνα το 2022 και το φετινό.
ΠΟΑ (Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Ζέλιος (80′ Νάτος), Λουμπάκης, Δαμιανάκης, Χατζηανδρέου (61′ Γιακουμάκης), Παχής, Κερμενίδης, Νύκταρης (80′ Ψαρράς), Βοργιάς (61′ Μέμος), Χαρίτος, Αργκιλέσι
Αλμυρός (Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Παπαδομιχελάκης, Βουιδάσκης (70′ Τζαγκαράκης – 78′ λ.τρ. Κουτάντος), Πιερτζιακόμι (87′ Ρέγιες), Κέρη (87′ Πατηνιώτης), Γιαλούσης, Κοντογιάννης (80′ Τσαγκαράκης), Ενγκουέμ, Σουρνάκης, Πακιουφάκης
