Ασημένιες δύο πολίστριες των Χανίων
Η Κυριακοπούλου με την Κουνδουράκη

Με υπερηφάνεια πανηγύρισαν τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής ομάδας πόλο νεανίδων η Νικολέτα Κυριακοπούλου και η Κατερίνα Κουνδουράκη.

Οι δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πανηγύρισαν ευτυχισμένες την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στη Μάλτα. Η Εθνική μας ηττήθηκε, στις λεπτομέρειες, με 10-9 από την Ισπανία στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νεανίδων Κ18.

Ξεχωριστή διάκριση για τον ΝΟ Χανίων, αλλά και για την Κυριακοπούλου, αποτελεί το γεγονός ότι αναδείχθηκε κορυφαία τερματοφύλακας της διοργάνωσης, παραλαμβάνοντας το βραβείο της από τα χέρια της Βούλας Κοζομπόλη, γενική γραμματέα της τεχνικής επιτροπής υδατοσφαίρισης της παγκόσμιας ομοσπονδίας.