ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Π/Π, Π/Κ Α’ ΚΑΙ Β’ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Για τρίτη σερί χρονιά, θα πραγματοποιηθεί η κολυμβητική διασυλλογική ημερίδα με την επωνυμία «Arena Heraklion Swimming Challenge 2024». Η διοργάνωση του Τρίτωνα Ηρακλείου που στηρίζει η Περιφέρεια Κρήτης και τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουνίου στο κολυμβητήριο του ΕΑΚΗ.

Πρόκειται για αγώνες προαγωνιστικών (9-12 ετών) καθώς και αγωνιστικών κατηγοριών (13-18 ετών) με ομάδες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο να παίρνουν μέρος. Καλεσμένος των διοργανωτών είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης Ανδρέας Βαζαίος μαζί με τον προπονητή του κ. Νικολόπουλο.

Ο πρωταθλητής μας θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου σταδίου (31/5-2/6) και θα παρευρεθεί φυσικά στη διοργάνωση, όπου οι μελλοντικοί πρωταθλητές κολύμβησης, θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν.

«Στόχος μας η όλο και καλύτερη οργάνωση των αγώνων μας, βασιζόμενοι σε πρωτοποριακές ιδέες μεγάλων διοργανώσεων και με όραμα τα επόμενα χρόνια να αποτελούμε ένα κολυμβητικό γεγονός, πόλο έλξης για όλες τις μεγάλες ομάδες, εντός και εκτός Ελλάδος, αλλά και για όσους αγαπάνε το κολύμπι και την Κρήτη. Η “Arena” η μεγαλύτερη παγκόσμια κολυμβητική εταιρία, αποφάσισε μετά την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση να υποστηρίξει ξανά το εγχείρημα αυτό. Ο Δήμος Ηρακλείου υποστηρίζει την πραγματοποίηση της, επίσης, για τρίτη συνεχή χρονιά», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Τρίτωνας.

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εκτός από τους αγώνες θα γίνει ένα party αθλητών και το καθιερωμένο gala βράβευσης προπονητών και εκπροσώπων των συμμετεχόντων ομάδων.

«Ένα μεγάλο κολυμβητικό γεγονός κολύμβησης πραγματοποιείται στην Κρήτη, στο Ηράκλειο και προσκαλούμε τις ομάδες που επιθυμούν να ζήσουν μια διαφορετική κολυμβητική και αγωνιστική εμπειρία να μας ακολουθήσουν», καταλήγουν οι διοργανωτές.