Άψογη η συμπεριφορά του κόσμου στην επιστροφή στο «Γεντί Κουλέ»

Το ματς κύλησε όπως το ήθελε ο ΟΦΗ τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις εξέδρες. Ο κόσμος επέστρεψε στο «Γεντί Κουλέ» και είχε άψογη συμπεριφορά, στηρίζοντας από την μια την προσπάθεια της ομάδας και από την άλλη χωρίς να ξεφύγει σε καμιά στιγμή από τα όρια,  λόγω των αυστηροποιημένων μέτρων που υπάρχουν πλέον στα γήπεδα.

Το θερμό χειροκρότημα κέρδισε ο Τραϊανός Δέλλας τόσο κατά την είσοδο του στο γήπεδο όσο και στο τέλος ανταποδίδοντας προς τον κόσμο.

Τέσσερις πρώην παίκτες του ΟΦΗ είχε στην αποστολή του ο Πανσερραικός. Οι  Διαμαντής, Δεληγιαννίδης ξεκίνησαν βασικοί με τον πρώτο να αγωνίζεται ως αριστερός μπακ που δεν είναι η θέση του και να περνάει ένα δύσκολο βράδυ με τον Μπάκου με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο. Οι Στάικος και Οικονόμου πέρασαν στο ματς στο β’ μέρος όταν όλα είχαν κριθεί.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης μοιράστηκε, μέσω των social media, την χαρά του για την επιστροφή στις νίκες δηλώνοντας ότι «τόσο περήφανος για όλους σας. ΟΦΗ» ενώ ο γιός του και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Μπούσης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ανέφερε: «Μια οικογένεια μένει πάντα ενωμένη. Αυτό είναι ο ΟΦΗ. Πάμε».